Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Odp.: Samotny 29-latek szuka kobiety z dzieckiem

Kto szuka to znajdzie,wszelkie formy poszukiwań są dobre.Najgorzej wychodzą Ci co czekają na przysłowiowy cud ,że coś samo spadnie z nieba.Każdy szuka tego co lubi,gostka do 30 stki(wiekowej) ,stać na dorobienie się własnego potomka ,chyba że są jakieś problemy zdrowotne to wtedy inna bajka. Szukajcie a znajdziecie.

Gość_olek
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Samotny 29-latek szuka kobiety z dzieckiem

myśłisz, zę z kobietą z dzieckiem bedziesz miał łatwiej ? uwierz, a znam to z autopsji daleko droga do tego by Cie zaakceptowała , po pierwsze musi Cie jej dziecko zaakceptować a to nie takie łatwe po drugie jesli jest sama z dzieckiem tzn ze sie sparzyła na kimś i jej beedzie baaaardzo trudno zaufac z Twojego postu wynika duza desperacja, ze wpadłeś na taki pomysł jeszcze poprzez forum( chyba ze chcesz sie wygadac) stary z całym szacunkiem do Ciebie, ale Ty chyba miałeś mało do czynienia z kobietami w swoim zyciu.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

Mam 21 lat mam 2 miesięczna córeczkę. Szukam miłości ciepła zrozumienia szczerości wierności w zamian mogę dac to samo. Mój amail to madzia20zuzia@wp.pl

Gość_Madzia21
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

Witaj serdecznie, mam 27 lat mam synka 5 letniego, szukam miłości :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

to jest chore forum masakra co sie tu wyprawia. Zalozycielu tematu widac ze jestes niezly desperados z takim podejsciem i liczysz na gwiazdkę z nieba i rozwala mnie twoje podejscie. W naszym miescie nie ma co liczyc na milosc tu chodzi o to zebys mial prace i dawal kase a ona cie pokocha nawet z dzieckiem gdzie wczesniej byla bardzo zakochana wpadla na dyskotece bo sie nastukała albo ubila dopalaczami a potem nie mogla taty dziecka znalez bo bylo ciemno ale uwierz ze ona bedzie wierna i oddana bedzie cie kochac itp chlopie wez zejdz na ziemie

Gość_ostrowiak
        Zgłoś
        Odpowiedz

Gość_ostrowiak nie tylko w naszym mieście, tak jest na całym świecie.

Niby szuka miłości a tak na prawdę każdy szuka lepszego,wygodniejszego życia .

Najlepiej więc złapać naiwniaka żeby miał jakieś lokum i wypłatę przynosił i żyć lajcikowo na cudzy rachunek.

A potem chłopina zajężdzony,zestresowany,urobiony po 40-ce wygląda na 50+ to poszukać kogoś na boku.Ale to wszystko z wielkiej "miłości" -((((((

A Ty 29-latek jak masz sobie życie zmarnować z jakąś bezrobotną nieudacznicą lepiej sobie żyj sam.

A seksu jeżeli Ci brak znajdź sobie kobiete tylko do seksu.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Pozwól gościu 18:19 że każdy sam będzie decydował o swoim życiu.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jak wy tak mozecie oceniac xe kobieta z dzieckiem to bezrobotna osoba, wg mnie te osoby sa bardziej wartościowe i zaradne niz nie jeden ciapek co zarobi 1400 pln i wez z tego wyżyj. Dajta spokoj ewidentnie widac ze facetowi brakuje milosci a nie kasy jak co niektórzy by sprzedali sie za pare groszy. Pozdrawiam autora postu

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Wcale nie musi tak być jak piszesz o tej zaradności. Zawsze to może być ktoś żyjący z zasiłków socjalnych z brakiem chęci do pracy i czekający tylko na księcia z bajki, kto przygarnie ją i jej dziecko.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Może ale nie musi gościu 08:52.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 47

Witam szukam szczerej miłości, jestem po przejściach chciała bym na nowo ułożyć sobie zycie, mam 170 cm wzrostu, jestem naturalna kobietą, mam swoje pasje i zamiłowania, mój e-mail minika567@interia.pl jestem ze świętokrzyskiego

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

i zlalazłeś?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

ja mam 31 lat,mam coreczke.pracuje,jestem niezalezna finansowo,atrakcyjna.szukam milosci i partnera do wspolnego zycia.zgadzam sie z tym ze trudniej zaufac nowemu partnerowi bo poprzedni niezle dali do wiwatu ale to kwestia poznania i zaufania.milosc sie liczy;)

Gość_calineczka
          Zgłoś
          Odpowiedz

a umówiłabyś się z 25 letnim prawiczkiem ? nie brzydkim ale też żaden Christiano Ronaldo, zarabiającym może nie kokosy ale coś tam jest, dobrze zbudowanym ?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

jak dla calineczki gosciu z 17;22jestes za mlody.

Gość_calineczka
              Zgłoś
              Odpowiedz

Kochaniutka takiego wyszkolisz pod siebie .

limonkowanimfa
                Zgłoś
                Odpowiedz
12 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -