Widze po odpowiedziach ze sa za i przeciw.
Cos prawdy jest z pana 14:06 i pani 7:46 dziekuje za wasze odpowiedzi i na dzien dzisiejszy bede musial sie sam borykac z pytaniem jak w temacie badz tez odpuscic. Pozdrawiam forumowiczow i wszystkiego dobrego na ten 2015 rok.
Walczcie o wasze drugie połówki i nie poddawajcie sie.
Napisz do mnie e-mail: samotny2020@wp.pl Pozdrawiam:)
Witaj Aniu, w jakim jesteś wieku. Może ja bym się nadał, też jestem sam. Nie mam dzieci
@Gość_Anna czy mozna wiedziec w jakim wieku ma byc facet ?
Nikomu nic do Twojej decyzji,wyboru.Masz do tego prawo.Swoje dobre rady niech każdy zachowa dla siebie.Zainteresowane na pewno się skontaktują.Życzę powodzenia.
podaj jakieś namiary do siebie adres e-mail, numer gg czy telefonu
Kochaniutki jak znajdziesz dziecku daj swoje nazwisko .
dziwny ten teamt ale moge ci powiedziec z wlasnego doswiadczenia , facet w twoim wieku nie jest juz najmlodszy dlatego jesli chcesz byc szczesliwy koniecznie szukaj w mlodszych kobietach, dziewczyny powyzej 29 roku zycia to kobiety ktore juz cos przeszly sa strasznie nieufne wiecznie szukaja dziury w calym, mysla ze bedziesz taki jak ich ex , mlodsze jeszcze nie sa "skażone" i tylko z takimi zbudujesz normalna pelna zaufania relacje, po 30 to juz typowe stare panny ktore boja sie zycia i odpowiedzialnosci ale oczywiście one nigdy tego nie przyznają pamietaj mlodsze ! takie ci oddadzą serce a jesli ty jestes oki i tez jej oddasz serce bedziesz mial super zycie :) pozdrawiam
Co Ty wypisujesz kolego. Te mlodsze to jeszcze nie dorosły do życia. Nie polecam. Znam to z autopsji.
starsze sa zranione po nieudanych zwiazkach one wciąż patrzą czy ty bedziesz taki sam jak poprzednik zamiast skupić się na nowym związku i dac sie ponieś miłości one wciąż patrza w tył przez co wychodzi drętwa relacja taka gdzie facet ma sie meeeeeeega starać a ona tylko obserwuje a młode inteligentne ufaja i jest duzo łatwiej oczywiscie mowie tu o takich relacjach gdzie meżczyzna sie stara i mu zalezy a nie o jakis .....
Założyciel wątku szuka kogo szuka i tyle. "Dobrymi radami " w typie mądrości gościa z 15:59 jest natomiast piekło wybrukowane jak mówi porzekadło.
dokladnie, a najgorzej jak juz ktos jest najmadrzejszy zyciowo i uogólnia jak gosc z 15:59 widać że młody ci on skoro nie wie ze nie ma reguły!
mam pare latek wiecej i tez szukam ale raczej rozgladaj sie dookola niz na necie
też szukam i ciężko jest kogoś znaleść
sparzyles sie koles w normalnym zwiazku i teraz szukasz kobity z dzieckiem bo myslisz ze łatwiej ją bedziesz mógł sobie podporzadkowac ze wzgledu na dziecko??? żal