Bardzo podobnie myślę co pan co pan z 19:56
2 latka ;)
maly, gruby,:) 30+
Witam szukam szczerej miłości, jestem po przejściach chciała bym na nowo ułożyć sobie zycie, mam 170 cm wzrostu, jestem naturalna kobietą, mam swoje pasje i zamiłowania, mój e-mail minika567@interia.pl jestem ze świętokrzyskiego
Witam szukam szczerej miłości, jestem po przejściach chciała bym na nowo ułożyć sobie zycie, mam 170 cm wzrostu, jestem naturalna kobietą, mam swoje pasje i zamiłowania, mój e-mail minika567@interia.pl
i zlalazłeś?
Dobry dzien,
Jak to sie wszystko ze soba,
Wybralem odsetki od ciebie po przejsciu przez swój krótki profil i uznal za konieczne napisac do ciebie natychmiast. Mam cos bardzo istotna, aby ujawniac, ale okazalo sie, ze trudno jest wypowiadac sie tutaj, poniewaz jest to site.Could publicznego prosze wrócic do mnie na (dorris_kanaly@yahoo.com) dla pelnych szczególów.
Milego day.thanks
panna Dorris
Good day,
How is everything with you,
I picked interest on you after going through your short profile and deemed it necessary to write you immediately. I have something very vital to disclose to you, but I found it difficult to express myself here, since it's a public site.Could you please get back to me on (dorris_kanaly@yahoo.com ) for the full details.
Have a nice day.thanks
Miss Dorris
skąd jesteś??
Odezwij się do mnie
Musisz dać jakieś namiary na siebie aby móc się do Ciebie odezwać Kajo ...
desperat na maxa..29 i nie stać cię aby sobie dziewczynę bez zoobowiązań znależć?żałosny