Hejka,ja 29latek,na stale mieszkajacy za granica pozna kobiete......najlepiej na cale zycie...pozdrawiam wszytskie samotne kobietki miedzy 20 a 34 rokiem zycia
ciekawe dlaczego do tej pory nie udało Ci się znaleźć drugiej połówki...
pisz na gg 36092931 ja samotna 29latka
ja tez szukam jakiejs fajnej zwariowanej kobiety mam 25 lat pisac dziewczyny 503531481
Dlaczego desperaci? Takie dziwne, że człowiek chce poznać jakąś przyjazną duszyczkę i miło spędzić czas, a może nawet resztę życia?
Samotny głowa do góry, zawsze warto szukać:). Ja też 29, kobieta, ale od niedawna już zajęta - tak, w takim "poważnym wieku" też jeszcze można znaleźć wolną i interesująca osobę:)
dziewczyny tylko jak jestescie po rozwodzie i macie dzieci to nie chce
na forum ? i ten tekst ''na stale mieszkający za granicą'' czytaj : ''chcesz się dziewczyno wyrwać z tego zadupia? to się spotkajmy...'' zabawny jesteś...
ale nie przez forum, to żałosne. Trzeba wyjść do ludzi, bo się okaże że zamiast sexikicia18 przed kompem siedzi babka około 50, a zamiast np macho25 stary zboczuch.
A co to , 50 -letnia babka nie może być seks kicią? A poza tym guzik ci do tego, jak kto szuka swojej kici.
Bardziej żałosne jest wchodzenie w, wg Ciebie żałosny wątek, tylko po to, by napisać założycielowi, że jego poszukiwania są żałosne, bo szuka tutaj a nie na ulicy.
No na ulicy raczej bym nie szukała swojej połówki, podobnie jak w barze albo dyskotece. Nie wiem jak ty. A jeszcze bardziej żałosne jest umoralnianie kogoś w żałosnym wątku, kto śmieje się z takich ludzi. Desperaci i tyle jak już ktoś napisał. Nie 50 nie może być sexy, a już na pewno nie kicią. I tobie życzę właśnie takiej "kici".To jest forum i każdy może napisać gdzie mu się podoba i wyrazić swoje zdanie na każdy temat. A co ty ilcia moderatorem jesteś że tak pilnujesz poprawności???pewnie sama poznałaś kogoś przez neta bo często tak tu piszesz i bronisz sporawy:)
o mnie się nie martw, neta przeglądam od tak po prostu, faceta nie szukam, mąż siedzi obok i razem czytamy jak to się ludzie szukają:) daleko mi do pustelnika. Tak możesz nazwać tych co nie robią nic innego tylko całymi dniami wiszą przed monitorem bo oprócz znajomych z sieci nie mają nikogo.
Madonna ma więcej niż 50 lat i nie mów, że seksu jej brak.
Dla Twojej wiadomości poznałam przez neta dużo wartościowych osób, ale nigdy nie nastawiałam się na znalezienie w ten sposób swojej drugiej połowy.
O tym, co jest żałosne a co nie, pozwoliłam sobie napisać tylko dlatego, iż zadziwiająca jest Twoja obecność w tym wątku, skoro nigdy nie szukałabyś w ten sposób faceta. Weszłaś z ciekawości? Czy może po cichu liczyłaś, że autor zainteresuje Cię swoim anonsem? Bo nie bardzo rozumiem.