Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Samotny 29-latek

Ilość postów: 23 | Odsłon: 2049 | Najnowszy post
  • Samotny 29-latek

Hejka,ja 29latek,na stale mieszkajacy za granica pozna kobiete......najlepiej na cale zycie...pozdrawiam wszytskie samotne kobietki miedzy 20 a 34 rokiem zycia

Gość_samotny
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Samotny 29-latek

heh a jak wyglądasz?podeślij fotke

Gość_marta
      Zgłoś
      Odpowiedz

a to ja jestem za młoda ....

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Samotny 29-latek

kolejni desperaci ;/

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dlaczego desperaci? Takie dziwne, że człowiek chce poznać jakąś przyjazną duszyczkę i miło spędzić czas, a może nawet resztę życia?

Samotny głowa do góry, zawsze warto szukać:). Ja też 29, kobieta, ale od niedawna już zajęta - tak, w takim "poważnym wieku" też jeszcze można znaleźć wolną i interesująca osobę:)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

dziewczyny tylko jak jestescie po rozwodzie i macie dzieci to nie chce

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

na forum ? i ten tekst ''na stale mieszkający za granicą'' czytaj : ''chcesz się dziewczyno wyrwać z tego zadupia? to się spotkajmy...'' zabawny jesteś...

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

ale nie przez forum, to żałosne. Trzeba wyjść do ludzi, bo się okaże że zamiast sexikicia18 przed kompem siedzi babka około 50, a zamiast np macho25 stary zboczuch.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

A co to , 50 -letnia babka nie może być seks kicią? A poza tym guzik ci do tego, jak kto szuka swojej kici.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Bardziej żałosne jest wchodzenie w, wg Ciebie żałosny wątek, tylko po to, by napisać założycielowi, że jego poszukiwania są żałosne, bo szuka tutaj a nie na ulicy.

ilcia
            Zgłoś
            Odpowiedz

No na ulicy raczej bym nie szukała swojej połówki, podobnie jak w barze albo dyskotece. Nie wiem jak ty. A jeszcze bardziej żałosne jest umoralnianie kogoś w żałosnym wątku, kto śmieje się z takich ludzi. Desperaci i tyle jak już ktoś napisał. Nie 50 nie może być sexy, a już na pewno nie kicią. I tobie życzę właśnie takiej "kici".To jest forum i każdy może napisać gdzie mu się podoba i wyrazić swoje zdanie na każdy temat. A co ty ilcia moderatorem jesteś że tak pilnujesz poprawności???pewnie sama poznałaś kogoś przez neta bo często tak tu piszesz i bronisz sporawy:)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Widzę że bez tego internetu skończyłabyś jako pustelnik w lesie.

Kalambury
                Zgłoś
                Odpowiedz

o mnie się nie martw, neta przeglądam od tak po prostu, faceta nie szukam, mąż siedzi obok i razem czytamy jak to się ludzie szukają:) daleko mi do pustelnika. Tak możesz nazwać tych co nie robią nic innego tylko całymi dniami wiszą przed monitorem bo oprócz znajomych z sieci nie mają nikogo.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Madonna ma więcej niż 50 lat i nie mów, że seksu jej brak.

Dla Twojej wiadomości poznałam przez neta dużo wartościowych osób, ale nigdy nie nastawiałam się na znalezienie w ten sposób swojej drugiej połowy.

O tym, co jest żałosne a co nie, pozwoliłam sobie napisać tylko dlatego, iż zadziwiająca jest Twoja obecność w tym wątku, skoro nigdy nie szukałabyś w ten sposób faceta. Weszłaś z ciekawości? Czy może po cichu liczyłaś, że autor zainteresuje Cię swoim anonsem? Bo nie bardzo rozumiem.

Gość_ilcia
                Zgłoś
                Odpowiedz

I znowu jak w rodzinie . :)

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -