No to ja chyba też jestem skazany ze swoimi 31 latami na karku :P
Człowieku, 27 lat? Życie przed Tobą !
>Wierzę i zawsze wierzyłem, że jest we mnie coś wyjątkowego.
Jestem wyjątkowy, ponieważ potrafię być kimkolwiek.
Kimkolwiek pośrodku oceanu maluczkich,
którym wydaje się, że są Wielcy.<
Obce religie także mają wiele mądrości, to takie wolne tłumaczenie wersetów z księgi jednej z bardziej znienawidzonych przez nas religii. Nie ma tu ani słowa o samotności, ale uważam, że ta myśl jest właśnie wsparciem i wytłumaczeniem dla tych, którzy czują się samotni. :)
w tym wieku dopiero sie ozenilem faktem jest ze kilka lat pozniej zostalem sam ale to nie oznacza ze kazdy bedzie mial tak samo, z racji wieku moglbym byc Twoim ojcem i w moim wieku jest ciezko znalezc kogos z kim spedzilo by sie reszte zycia ale Ty jestes mlody wyskocz na impreze jedna czy druga (chyba sa jeszcze dyskoteki czy cos takiego bez alkoholu) zatancz z jedna, druga, trzecia a jak bedzie potrzeba jeszcze z kilkoma moze wlasnie tam poznasz swoja milosc, moze w pracy zagadasz z kolezanka a moze sie okaze ze jest wolna i cos wam wyjdzie
czasami ze znajomymi na kawe a latem czesto robie male wycieczki po okolicy rowerem
Ja też latem lubię wycieczki rowerem.Może kiedyś się spotkamy?
a masz czasami włączone gg
tak, mam wlaczone zawsze jak jestem przy kompie
to doprecyzujmy: kiedy Cię najłatwiej przy nim zastać?
codziennie po godzinie 19, w weekendy i swieta jestem w domu prawie caly czas (jak bedzie cieplo to tez tylko wieczorem)
Może odezwie się jakiś zdecydowany pan na zmiany chcący rozstać się z samotnością w wieku 44 do 48
tez wiem czego chce ale nie bylo mnie przy kompie i na forum
:) przeprowadzilem sie do Ostrowca, nikogo (doslownie, nikogo tutaj nie znam a chce poznac :) utworzmy moze jakas grupe na FB i umowmy sie np. na siatkowke, ja jestem ochotny grac nawet 7 dni w tygodniu.
Nie musi byc tylko siatkowka, cokolwiek, zeby nie siedziec kazdy dzien po pracy w domu!!
Poznajmy nowych znajomych, rozmawiajmy, smiejmy sie razem, wyjdzmy ze swoich norek :) for fun :)
prosze :-)