Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Samotność w wieku 33 lat

Ilość postów: 153 | Odsłon: 12473 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Samotność w wieku 33 lat

moze dlatego ze nie jestem ksieciem w czerwonym feerrari i ze zlota karta kredytowa a moze dlatego ze kobiety zanim zobacza faceta to juz wpakuja go do jednego wora z cala reszta facetow ? a moze sa inne powody ktorych nie znam ale ja facetow nie szukam wiec nie wiem jakimi krytertiami kieruja sie kobiety na to pytanie najlepiej sama sobie odpowiedz

Gość_45+
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

pewnie masz racje gosciu 15.23,chyba do siebie takich przyciagałam i chcialam im pomóc ale sama wpadałam w ich sidła,ale naprawdę chciałam dobrze i dodam,że ja nie jestem pijąca,teraz nawet zorientowałam się,że przez cały rok nie wypiłam nawet piwa,choć myślę że wszystko jest dla ludzi.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jeszcze dodam,ze nie narzekam na brak zainteresowania ze strony mezczyzn,poprostu nie mam czasu i sil z kims zaczynac od nowa,nie wiem czy nie zaniedbywalabym tego kogos,bo dzieci sa dla mnie najwazniejsze i to im poswiecam swoj wolny czas,zreszta czy bym mu zaufala,uwierzyla,pokochala...,niewiem.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mi się wydaje żeby trafić na swoją połówkę i być szczęśliwym w związku to jak trafić w totka nie licznym się udaje:)

Gość_ciekawska baba
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Matko jestem przerażona tym co czytam. Mam 25 lat i właśnie przeczytałam że skoro do tej pory sobie nikogo nie znalazłam to jestem zapewne głupia, pusta i nic niewarta.... skoro faceci w tym mieście spisują na straty 25-cio latkę to kobiety po 30-stce pewnie są już dla nich totalnym zombie....szkoda bo to samo można powiedzieć o facetach tych którzy się tu wypowiadają i są sami że skoro do 30-stki sobie nikogo nie znaleźli tzn że też są chodzącymi betonami. Nie można ułożyć sobie życia kiedy do wszystkiego i wszystkich podchodzi się takim tokiem myślenia. Jestem przekonana,że większość samotnych osób należy do tych bardzo wartościowych, inteligentnych, zaradnych i tych którzy wiedzą czego chcą. Wiedzą,że czasem NIC jest lepsze niż cokolwiek.

Gość_singielka25
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dlaczego ułożone życie zawsze musi się wiązać z kobietą i małżeństwem. Nie pomyślałaś że dla każdego może wyglądać inaczej.

KONDUD
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 111

Odp.: Samotność w wieku 33 lat

Niestety ale tak to wygląda singielko25.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 102

jak trafi sie ktos kim sie sama zainteresujesz z wzajemnoscia to na pewno zaufasz i pokochasz

Gość_45+
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gość 45+ ciekawość mnie żre - nie pijesz alkoholu w ogóle, czy sięgasz tylko okazjonalnie? A jeśli w ogóle (bo tak zrozumiałam z Twoich postów) to dlatego, że nie chcesz/nie lubisz? czy może sięgnąłeś dna więc teraz się nie zanurzasz?

Gość_ja 37
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ostatnio wypilem w sierpniu 3 lub 4 piwa, wczesniej nie pamietam kiedy cos wypilem a kiedy sie czegos napije tez nie wiem, nie pije bo nie mam na to ochoty (kiedys pamietam ze kupilem sobie jedno piwo na sweta bozonarodzeniowe a wypilem go w Wielkanoc)

Gość_45+
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 104

Dla mnie najgorsze jest to, że żeby kogoś poznać trzeba chodzić na imprezy i pić alkohol, ja mam taki problem, że wręcz nienawidzę alkoholu pod każdą postacią. Nie widzę jakoś innej możliwości poznania kogoś niż imprezy, wiem, może jestem pusty albo coś w tym stylu, nazywajcie jak chcecie, po prostu według mnie poznanie kogoś graniczy z cudem, dosłownie.

Gość_eh
      Zgłoś
      Odpowiedz

Kto Cię zmusza do picia alkoholu? Na imprezach też trafiają się niepijący, np uprawiający sport. Może tobie przeszkadzają inni pijący alkohol

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

dla mnie i tak już za późno, wolałem nic nie robić niż ćpać i pić, przez co straciłem prawie wszystkie znajomości, teraz to już i tak nic nie zmienia w sumie, nie ma żadnej nadziei.

Gość_eh
          Zgłoś
          Odpowiedz

no to jest nas dwoch - nie cpam, nie pije, pozostala doslownie garstka znajomych i tez zadnej nadziei jednak ja sie ciesze z tego co jest i probuje cos zmienic

Gość_45+
            Zgłoś
            Odpowiedz

Oj, chłopaki nie dołujcie! Kiedyś będzie dobrze! Jak czytam Wasze wypowiedzi, to tracę nadzieję. Zawsze trzeba szukać czegoś pozytywnego, choćby najmniejszej dobrej rzeczy, która sprawi przyjemność i radość. Wiem, jakie to jest ciężkie, ale musi być kiedyś dobrze. Takim myśleniem, nie poprawicie samopoczucia.

Gość_promyk
              Zgłoś
              Odpowiedz

Heh, nie będzie dobrze ale już się z tym pogodziłem. Mam już 27 lat, w tym wieku nie mogę zmienić nic. Przeraża mnie tylko jedno - świadomość tego, że spędzę resztę życia w samotności.

Gość_eh
                Zgłoś
                Odpowiedz

Takim marudzeniem na pewno nic nie zdziałacie. Jestem w podobnym wieku, nie imprezuje, nie pije - wole sport , myślałam , że też nikogo nie poznam bo nie wychodziłam na różne imprezy czy to margherita, czy platinum itp., ale poznałam kogoś w pracy, przyszedł coś załatwić i tak się zaczęło. Jestem szczęśliwa i zakochana, a myślałam, że nie poznam już wartościowego kochanego mężczyzny , a teraz takiego mam. Powodzenia i nie wiesz gdzie spotkasz tą drugą osobę.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 113

Czytam te wszystkie wpisy i jestem zaskoczona bezradnością młodych ludzi. Mam 30 lat i sądząc po tych wypowiedziach jestem skazana na samotność do końca życia ? A może to jest tak, że Panowie macie zbyt duże wymagania co do kobiet ? Większość ludzi po 30 ma jakieś tam swoje doświadczenia , nieudane związki , tragedie rodzinne, dzieci , ale to wcale nie znaczy że jesteśmy gorsi. Wydaje mi się że po prostu trzeba zaakceptować drugą osobę taką jaką jest.

Gość_Ona
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
15 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -