Bym zabrał cię tam, gdzie chcesz
Na jawie, we śnie – ty wiesz
Bym zabrał cię tam, gdzie chcesz
Lecz tylko na chwilę,
Z echem tych słów, ot tak
Ty znikniesz jak sen,
A ja zostanę znów sam, znów sam
Lecz tylko na chwilę
A mi tam odpowiada beztroski styl życia :) Przyzwyczaiłem się.
Ale kto szuka znajdzie. Powodzenia ;)
Nie dziwie się, że komuś może brakować drugiej osoby. Warto jednak czasem zrobić ten pierwszy krok niż nigdy się nie doczekać go ze strony drugiej osoby. Ludziom po 30-tce jest ciężej kogoś znaleźć bo są za bardzo ostrożni i ciągle wydaje im się, że ta osoba nie będzie dostatecznie dobra dla nich. Ja wiem, że bym tak samotnie nie dala rady i próbowałabym nawiązać kontakt z kimś kto wpadł mi w oko. Nie bójcie się więc i szukajcie, a znajdziecie ;)
A z kim w tym wieku nawiązać kontakt, jak wszystkie dziewczyny zwracające uwagę dawno zajęte. Szkoda podchodzić i robić z siebie debila. Dwa razy próbowałem i stwierdzam że nie ma sensu
Zgadzam się w 100% 12:13, nie ma nawet co, jeśli nie znalazło się jakiejś dziewczyny do powiedzmy 25 roku życia to później można sobie darować, jedyne co czeka takich jak my (a przynajmniej ja) to jakieś rozwódki z 3 dzieci, które szukają chodzącego portfela dla swoich pociech, dlatego wolę być sam niż z takim czymś. Każda sensowna, poukładana dziewczyna jest już dawno zajęta, a z pseudo-księżniczkami nic sobą nie reprezentującymi (urodą czy też inteligencją) nie mam zamiaru się zadawać. Jak widać, że dziewczyna jest ładna to nawet nie ma co podchodzić, od razu wiadomo, że zajęta.
No niestety ale te wartościowe dziewczyny to już zajęte. A takie po 25-tym roku zycia to też juz ryzyko , bo niestety jak do tej pory nie znalazly nikogo to wartosciowe one nie są.Związać się z taką to ryzyko i chyba lepiej zostać singlem.
wlasnie te ktore wyszly za maz szybko juz dawno po rozwodach, takie to wartosciowe
powiem ci tak nienarzekaj lepiej byc samemu niz sobie wziąść jakąś nieznajaca życia lalę niemasz czego żałować lepiej trzepnąć skóra niż mieć dramat i nerwy popsute a znam przypadki że i konto puste a w dodatku przyjezdżasz z zagranicy a tu p jak lej po bombie...DRAMAT
Tak samo mogą myśleć i kimś takim jak Ty ;)Trzeba szukać i tyle nie wszystkie są zajęte.
Witaj, jestes jeszcze mloda i mozesz znalezc kogos chyba bez wiekszego problemu oczywiscie nie na sile ale zbyt wygorowanych wymagan tez nie ma co stawiac bo sie zawiedziesz i w koncu zostaniesz sama. Tez jestem sam i samotnosc nie raz mi doskwiera, czasami bywa ze lapie sie dolka ale to chyba normalne u wszystkich samotnych (nie koniecznie samych). Pozdrawiam
Do Gościa 45+, ale z Tobą jakaś Pani na innym wątku chciała się spotkać i nic nie wyszło? Pytam z ciekawości,bo też jestem sama, i zastanawiam się czy tu ludzie faktycznie nawiązują jakieś znajomości, które przenoszą do realnego życia.
a ja pozdrawiam pewną rozwódkę
cześć do gość 45+ to może podasz jakiś namiar ja sama 40+
No to trzymam kciuki, jakaś Pani zapytała o kontakt do Ciebie, może tym razem?
tylko palców nie połam bo będę miał na sumieniu ;)