Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Samotność w wieku 33 lat

Ilość postów: 153 | Odsłon: 12470 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Odp.: Samotność w wieku 33 lat

Nie przejmuj się, ja sam mam 26 lat i nie posiadam żadnego prawdziwego przyjaciela ani partnerki...

Gość_ssssss
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Samotność w wieku 33 lat

ja mam 34 lata i juz stracila nadzieje na to że będę mieć męża czy dzieci, nigdy nie trafiłam na dobrego mężczyznę i widzę jak koleżanki wychowują same dzieci to juz wole starą panną zostać i dławić się od łez :(

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

11:50 jestes w blędzie i to wielkim. Kiedy sie nie miało męża, czy żony i nie sprobowało tego "miodu' to takie bzdury do głowy przychodzą.

Jestem kilka lat po rozwodzie i teraz wiem , że zyje. Że życie jest piekne ale bez faceta.Bez stresu , bez szarpania się , niepewności , znoszenia fochów, kłamstw, trucia się hormonami żeby jemu wygodnie bylo. itd.

Nigdy więcej stałego zwiazku.

Mam teraz koleżanki , Robię co chcę .Mam pasję , Jeżdże na wycieczki. Gotuję co chce i kiedy chce . Sprzątam jak mi się chce.

Jestem wolna jak ptak i niezależna od nikogo.

Spytaj mężatek i rozwiedzionych , a zobaczysz , że szczęśliwe związki to unikaty zwłaszcza dzisiaj , bo my kobiety myślimy o innych , jesteśmy gotowe do poświęceń , kompromisów.

Faceci są z innej gliny. Przeważnie to egoiści i samoluby . Zapatrzeni w siebie. zadufani w sobie. Potrzebujący ciągłej adoracji. Potwierdzajacy swoją często bardzo watpliwą męskość

Nie mówię że nie ma wyjatków. Są , ale niewiele.

Ciesz się życiem dziewczyno , bo jest jedno i drugiego nie dostaniesz.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

ale Ty masz dziecko chyba, a ja nie :(a zawsze marzyłąm o tym by dać komuś życie :(:(:(

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jeśli chodzi Ci tylko o dziecko,to jaki problem?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

zgadzam sie w 100% z gosciem 14;54 ;)

Gość_na
            Zgłoś
            Odpowiedz

Wszystko ma swoje dobre i złe strony.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

Co za bzdury gościu 14:54? Jestem szczęśliwą mężatką i niestety nie mogę zgodzić się z tym co piszesz. Ok, nie wyszło Ci w życiu więc próbujesz jakoś to usprawiedliwić i swoją porażkę przekłuć w sukces. Jest bardzo dużo szczęśliwych związków, tyle że ktoś taki jak Ty nigdy tego nie zobaczy bo zobaczyć nie chce...

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

12:24 dokładnie, po prostu w internetach jest tak, że o dobrych rzeczach nikt nie pisze, wszyscy tylko narzekają.

Gość_11
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 74

Przecież 14.54 pisze że są wyjątki. Babeczki głowa do góry zapiszcie sie na ćwiczenia tam tez można poznać fajnych ludzików.Mam 50 lat wiem co mówie

mam męża córkę ale przeciez nie jestem niewolnicą wiec swoje zainteresowania mam.

Gość_sara
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

ja tez mam 26 nie mam faceta nie mam kolezanek nie mam przyjaciółek

mam córkę

jesli chodzi o kolezanki to nie przeszkadza mi to , jedynie czasami doskwiera samotnosc bo nie ma partnera przy boku z którym mozna porozmawiac, wspolnie spedzic czas

Gość_anonimka
        Zgłoś
        Odpowiedz

Uwierz mi, że z nieodpowiednim partnerem przy boku może doskwierać samotność.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

Ojej jak smutno, szukało się księcia na białym koniu, bo rodzice całe życie cię okłamywali, że jesteś księżniczką i zasługujesz na kogoś lepszego?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

27 lat, też nie mam prawie znajomych i partnerki. Wolałem to niż zostać ćpunem, dobrze, że w miarę szybko się ogarnąłem. Mam teraz normalną pracę, samochód, a tamci siedzą na ławce przed blokiem bez żadnych ambicji.

Gość_11
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

Małżeństwo to jedna wielka loteria.To dwa różne charaktery,sztuka kompromisów.Jeżeli związek się zawiera w wieku 20-24 to jeszcze można się wzajemnie dopasować.A już po 30 to już dochodzi zdziwaczenie.Czasy też nie są najlepsze.Brak pracy pogłębiają sytuacje.Wygórowane ambicje stron też nie sprzyjają związkom.Tak najwyrażniej to nie ma recepty na związki, na życie.

Gość_Gość.
      Zgłoś
      Odpowiedz
15 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę