Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Samotność w wieku 33 lat

Ilość postów: 33 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum oraz posty, które zostały czasowo wyłączone z wyświetlania ze zwykłego widoku. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Samotność w wieku 33 lat”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Samotność w wieku 33 lat

czyżby syndrom walentynek? najważniejsze dziewczyno że jesteś zdrowa :)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Do 22:30. Wiesz że też tak czasem myślę że lepiej je nie mieć niż mieć fałszywe ale tak naprawdę powiem ci że nie oczekuję od nikogo nie wiadomo czego tylko tak czasem spotkać się pogadać a wiadomo każdy ma swoje życie.

Gość_misia
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Witaj, mam ladnych pare lat wiecej tez nie mam nikogo i jestem sam tylko 9 lat, bywa ze czasami mam jakiegos malego dolka (chyba jak kazdy) jednak jezeli o tym sie nie mysli to szybko przechodzi, zapewne masz starych znajomych np. ze szkoly czy z pracy wystarczy zadzwonic czy napisac, umowic sie na kawe i pogadac, wydaje sie to nie tak wiele ale takie oderwanie od szarej codziennosci dobrze Ci zrobi, pozdrawiam

Gość_45+
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Misia jak jesteś taka samotna i chcesz gdzieś się wybrać na kawę to daj znać.Ja dla odmiany mam partnera,wspaniałego męża i przyjaciele ale często wyjeżdża.Dam Ci radę, na przyjaźnie nie licz, bo się prędzej czy później zawiedziesz ale kumpelek nigdy za wiele.Pozdrawiam i głowa do góry.

Gość_magda35
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

ja tez mam 26 nie mam faceta nie mam kolezanek nie mam przyjaciółek

mam córkę

jesli chodzi o kolezanki to nie przeszkadza mi to , jedynie czasami doskwiera samotnosc bo nie ma partnera przy boku z którym mozna porozmawiac, wspolnie spedzic czas

Gość_anonimka
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Witam napisz na kamil160887@wp.pl

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_Kamil
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

Ojej jak smutno, szukało się księcia na białym koniu, bo rodzice całe życie cię okłamywali, że jesteś księżniczką i zasługujesz na kogoś lepszego?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

zapraszam wszystkich samotnych na katechezy do kosciola NMP.SALETYNSKIEJ NA PIASKI.Katechezy prowadza swiedzcy ludzie.Sa w poniedzialki i czwartki w salce przy plebani o godz 19.ZAPRASZAMY

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

W życiu takich głupot nie czytałem 21:03

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Chyba świeccy mądralo:)

• w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

Co za bzdury gościu 14:54? Jestem szczęśliwą mężatką i niestety nie mogę zgodzić się z tym co piszesz. Ok, nie wyszło Ci w życiu więc próbujesz jakoś to usprawiedliwić i swoją porażkę przekłuć w sukces. Jest bardzo dużo szczęśliwych związków, tyle że ktoś taki jak Ty nigdy tego nie zobaczy bo zobaczyć nie chce...

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 45

hahaha ale bzdury ! nie wierze gościu 17.54 ! kilka słów, a już wiem, że nawet nie chciałoby mi się z Tobą gadać

Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 58
    Treść posta czasowo wyłączonego z wyświetlania jest niedostępna.
    Ten post został czasowo wyłączony z wyświetlania. Zostanie przywrócony do wyświetlania, jeśli jest zgodny z Zasadami Forum. Kiedy post zostanie przywrócony do wyświetlania?
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 59
    Treść posta czasowo wyłączonego z wyświetlania jest niedostępna.
    Ten post został czasowo wyłączony z wyświetlania. Zostanie przywrócony do wyświetlania, jeśli jest zgodny z Zasadami Forum. Kiedy post zostanie przywrócony do wyświetlania?
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 68

A nie przejmuj się, samemu lepiej. Wiadomo, że fazy (doły) łapie się, ale potem jest ok. Przynajmniej masz spokój. Wiem co mówię.

Gość_promyk
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 70

:) wiosna niebawem na rowerek, ćwiczenia, coś dla siebie. Jak dobrze wyglądam to od razu mi lepiej. Tobie też tego życzę, być szczęśliwym z samym sobą. A być z byle kim, to dopiero jest dramat i dół. Powodzenia:)

Gość_promyk
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 72

Też jestem w podobnym wieku, nigdzie nie wychodzę - bo nie ma z kim. Chętnie poznał bym koleżankę z którą można by gdzieś wyjść, pogadać. Poznał ktoś przez to forum kogoś, jest to możliwe ??

Gość_samy
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 73

Nie wiem jak inni ale ja poznałem i spotkałem się z jedną kobietą, jedno spotkanie, miła rozmowa i dalej wygląda na koniec znajomości. Mam nadzieje, że inni jak kogoś poznali to mieli więcej szczęścia niż ja.

Gość_45+
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 22 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -