Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Samotność

Ilość postów: 4 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Samotność”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Samotność

Ja po rozwodzie i usamodzielnieniu się dzieci też tak myślałam.

Nawet zaczęłam szukać mężczyzny bo w wieku 45 lat to jeszcze trochę życia przed sobą było . Wymagania jednak co do faceta mam bardzo wysokie . Byle czym się nie zadowolę bo znam swoją wartość.

Zapisałam się na studia . Teraz studia dzienne w małych miastach są całkowicie bezpłatne , kierunki do wyboru a godziny studiowania dopasowane tak że możesz pracować. Niewiele nauki , wystarczy ze jesteś skupiona i uczestniczysz w zajęciach i wykładach regularnie.

Dziewczyno ! Ja przekonałam się że życie zaczyna się po 40-ce ale bez mężczyzny.

To nasi partnerzy , mężowie są powodem stresów a 90 % wszystkich chorób spowodowane jest właśnie przez stres.

Życie jest piękne kiedy ma się pasje , kiedy człowiek poznaje nowych ludzi , bierze udział w dyskusjach , kiedy go słuchają ,czytają , krytykują , chwalą.

To jest PIĘKNE! Życie jest piękne i ludzie ciekawi , nietypowi ,dziwni , nieodgadnieni.

A świat ? - Świat jest cudowny !

Telewizor wyrzuć na śmietnik -szkoda pieniędzy na opłatę abonamentową , lepiej wyskoczyć z koleżanką na piwko z soczkiem i poplotkować o wszystkim i o niczym. Pozdrawiam .

Gość_40+
    Zgłoś
    • Odp.: Samotność

hehe "znam swoją wartość", nic mnie bardziej nie rozwala, wiesz co jest najlepsze? każdemu byle bezmózgowi się wydaje, że jest nie wiadomo czym.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
      • w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
      Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Odp.: Samotność

Tak też nie można pisać. Każdy ma swoją wytrzymałość psychiczną, granice i umiejętności nawiązywania i podtrzymywania kontaktów. Jeśli się popadnie w depresje, wszystko wydaje nam się czarne. Pisanie o "nieudacznikach", "chodzeniu na łatwiznę" jest nie fair. Wiadomo, że każdy jest kowalem własnego losu, ale czasem trzeba komuś pomóc odnaleźć jego drogę, odnaleźć w nim samym pokłady energii i różne drzemiące w nim siły, lekką go pchnąć, a czasem nawet mocno :)

Gość_A.
    Zgłoś
    • Odp.: Samotność

Zgadzam się z opinią Gościa_A z 08:55.

Każdy z nas miał w życiu ciężkie chwile i wiemy jak trudno poradzić sobie z psychiką. Ten ból jest o wiele trudniejszy do pokonania niż ból fizyczny. Więc mówienie beztrosko o "nieudacznikach" wynika albo z braku empatii, albo braku doświadczenia życiowego.

Czasem wystarczy jedno mądre zdanie wypowiedziane przez kogoś obok, kogo nawet nie znamy, aby zmienił się nasz sposób widzenia rzeczywistości.

Samotność to stan ducha.

Gość_gość_filozofka
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 4 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -