a o czym myśleć?jeszcze żeby postawiła to moge iść
Oj tam Piotrek śpioszki pierze i rozwiesza na rogach swojej konkubiny, gdzie mu tam Ragassa i za co jak cała wypłata na pampersy i mleko poszła, hehehe.
Ciekawe czy na browara mu zostawia parę złotych...ja bym zostawiła a to na trzeźwo jej nie ruszy bo mowi, że go brzydzi przeciez...
A ja tam wolę jak są starsze babki niż małolaty.
Wcale się Piotrkowi nie dziwię, bo żaden normalny facet takiego pilnowania by nie zniósł. Tak uganiać się za facetem to wstyd dla kobiety . Gdzie godność? , duma ?. Czy wszystko można położyć na szalę w zamian za seks , tak jak ona to zrobiła?
Ktoś tu ma duży problem z głową . Jakaś obsesja normalnie , w każdym wątku wyciągany ten sam motyw. Pani Gosi proponuję dobrego psychiatrę.
Myślimy o seksie,bo to podstawa natury,bez seksu ludzie wyginą,kobiety same wyginą,i odwrotnie,natury się nie oszuka :)
jak było?
Oczywiście prosimy częściej, Panowie 40+ też są mile widziani...
nie mialam okazji byc bo po 21 juz nie bylo miejsc:(
Faktycznie było bardzo dużo osób. To jest jedyne miejsce w Ostrowcu gdzie osoby po 30-tce mogą fajnie się pobawić.
Czy nie uważacie że Regassa powoli ale sukcesywnie zamienia sie w Margerita Pub ? Skąd moje spostrzeżenia? Hm.....byłam i widziałam coraz więcej młodych ludzi, którzy cenią sobie nadmierne spożycie alkoholu nad dobra zabawe.A szkoda....bo to był JEDYNY lokal w Ostrowcu w którym dojrzałe osoby mogły się dobrze zabawić. Co sądzicie......? Czy nie macie takie samego wrażenia jak ja...?
nie przesadzaj ja pamietam regasse od czasów kiedy jeszcze nikt nawet nie wiedział że istnieje a w piatek wieczorem bylo po 2 - 3 osoby ;p towarzystwo zawsze bylo mieszane to dopiero ostatnio sie robi z tego geriatryk ;p
Facet od 30 pani od 25 lat i problem z głowy
Miejmy nadzieję, że to była jednorazowa sobota z ich udziałem. Chodzę dość często i większość osób jest po 30-tce . Nie dajmy się! To "nasz lokal"!
Popieram! Osoby 30+, 40+,50+ brońmy naszego lokalu!