Jeśli macie jutro czas to proponuję Ragassę ul.Sandomierska. Idziemy z dziewczynami poszukać wolnych facetów.
spoko reklama :)
kieszenie kasą wypcham i idę, z takimi dziewczynami to można zaszaleć :)))
może na śniadanie coś zostanie ;)
A 30 bez + może być ?:D
No jacha, potrzebujemy młodych jurnych, kozaków.
Jak mi postawicie dobrą kolację i jakieś dobro wino, to polecę :-)
Kurcze,chętny jestem ale mam 1500 km do domu i 41 na karku,postawiłbym i kolacje dobrą i wino porządne
To nie jest reklama. Bardzo dużo osób tam chodzi. Po 22.00 brakuje już miejsc. Chodzę czasem ze znajomymi, super imprezy.
Tak tylko po ile lat maja .Bylismy ze znajomymi dwa tygodnie temu , to stare dziadki i babcie kolo 70+koszmar pojechalismy do margarity a tam dzieci po 16 lat nie ma gdzie sie zabawic w naszym miescie.
widze ze stare rury przyjda to ja ide gdzie indziej :)
czasem 30-sto latka wygląda na 50+lat , a 50+ wygląda na 30. I wy panowie twierdzicie , że wygląd nie ma znaczenia? Dla was ma i to największe , nawet nie wiecie ile ma lat żeby tylko pięknie wyglądała , to się napalacie, bo tak na prawdę tylko o jednym ciągle myślicie.- o seksie.
Do Regassy chodzi towarzystwo 30+ dlatego tam jest fajnie. Nie ma małolatów.
Tylko uwazajcie na slynnego Piotrka
ha ha moze dzisiaj poda inne imie jakiejs nieznajomej?
Jak do tej pory występuje pod imieniem Paweł i Piotr, ale być może , że już pod innym bo te za bardzo znane już wszystkim kobietom w Ostrowcu. Biedni ci inni Piotrowie i Pawłowie :):):):)
Piotrek w Regasie grasuje teraz?!?! A gdzie jego "połówka"- czeka pod drzwiami az sie wyszaleje?! Do Regasy też go zaprowadza i przyprowadza? Buhahahaha
wiec uwazajcie dziewczyny na bruneta niewysoki i w miare przystojny.I na jego piekne slowka