@Ann myślę że będziesz w sobotę? I z colą w reku będziesz cały wieczór nęcić.
Gość 2012-10-16, 18:21 i 2012-10-17, 18:43 czy byliście w Werandzie w sobotę jak plan zakładał? Bo ja tak i @ann też i jakoś nikt przy coli nie siedział, tylko wszyscy przy piwie. Więc nie ma o czym dyskutować . Po prostu dużo gadania mało robienia. Siedzieliśmy przy tak dużym stole, że zmieściło by się jeszcze z 8 osób. Ale niestety nikogo więcej nie było.
Sorki ale musiałam iść nagle do pracy na 2 zmianę i byłam tak padnięta, że poszłam do domu. Znajomi też się na mnie obrazili. Jeszcze raz przepraszam bo sama namawiałam a nie przyszłam. Może następnym razem się uda. Dziwi mnie tylko, że nikt się do Was nie dołączył . Świadczy to o tym, że albo byli nieśmiali albo tak jak napisałaś dużo gadania i nic dalej.
Spotkajmy się 3 listopada w tym samym miejscu ok 21?
Co Wy na to?
No to jedna osoba jest, ktoś jeszcze?
Tak jak ostatnio pepsi zamiast piwa w szklance i okupujemy duży stolik na dole. A co do godziny to w jutro się umówimy jak jeszcze się ktoś zgłosi.
oki ja jestem chetny tylko mam 32 ale tez moge isc z wami
Wszyscy samotni niech przyjdą w sobotę tj.10.11 do Werandy. Ostatnio była fajna zabawa więc może powtórka? Panowie -ruszcie tyłki bo jakoś Was mało!
to która z Pań deklaruje obecność jutro i o której godzinie ?
witam, jak tam grudzień jest rozpatrywany? Bo mi w niektóre soboty pasuje.