Gościu_j. Jak będziesz chciał to sam przyjdziesz, nikt Cię nie będzie brał, chyba, że niańki potrzebujesz, ale w tym wieku?
Spotkanie będzie spontaniczne, kto chce to przychodzi, ale trzeba jakoś się rozpoznać więc proponujcie,czy konkretny stolik, czy inny sposób?
Z tą Słoneczną Werandą to dobry pomysł, chętnie bym się przyłączył, ale w innym terminie. Niestety ten weekend mam bardzo zajęty. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.
Jak mozna byc samotnym ?wyskakujesz do pubu lub innego i juz masz świeży towar,dziwi mnie to jak można byc taka ciamajdą?
no to Kto dziś przychodzi i gdzie go szukać ?
Jak tak to wszyscy narzekają, ludzie dziś ostatni dzień lata, ruszyć troszkę swoje zadki i do ruszamy do werandki.
witam my bysmy poszli z mezem tylko nie do werandy bo tam nie ma miejsca nie ma jak nawet potanczyc moze wiecie gdzie dzisiaj jest dancing z muzyka na zywo
ale samej to tak nie wypada:)
no i jak ma to wyglądać?wejdę sama i co dalej?:)
Właśnie jak to ma wyglądać?też bym czasem gdzieś wyszła ale samej to nie wypada wejść do lokalu,zamówić coś i siedzieć samej.W/g mnie to wygląda tak,że dziewczyna przyszła na podryw,nikt jej nie traktuje poważnie bo sama jest.Albo zdesperowana i przyszła sie napić a przy okazji kogoś poznać,ale jak juz pozna to niekoniecznie wartościowego.Facet jak przyjdzie sam,to już inna bajka...
my idziemy z kolezanka we dwie do magnolii przydzcie dziewczyny nawet same zapraszamy do stolika.pobawimy sie razem
magnolia? To ona jeszcze istnieje a jeśli tak to gdzie się mieści?
Sylwia29 i jak tam impreza?
Do Werandy nie chodzę,bo tam wyje ta balanga i uszy mnie od niej bolą.