witam
gdzie w Ostrowcu spotykają się wolni-samotni czterdziestolatkowie ? Czy jest takie miejsce gdzie można posiedzieć w gronie rówieśników , potańczyć , wypić lampkę wina , porozmawiać ?
chyba w malwie krzemionki są takie spotkania ale nie wiem czy nie starsi
ann jak chesz mozemy kiedys wyskoczyc pogadac:)
upsss to pozostaje do 70 czekać :)
no nic - jak Ktoś zna fajne miejsce gdzie bawią się 40 latkowie (samotni i nie tylko)
proszę o wpis
miło z Twojej strony że chcesz poświęcić czas na pogaduchy :)
mam 24 ale wiem, ze do 40 bede na pewno samotny wiec tez sie chetnie dowiem :P
a ja mam 55 i wydaje mi sie że w Ostrowcu nie ma prawdziwych facetów tylko cwaniacy
a tam opowiadasz - być może Ty trafiasz na tego typu mężczyzn , nie wrzucajmy wszystkich do tego samego worka :)
Ja też jestem samotny i mam 40. A nie znalazłem lokalu, w którym można byłoby posiedzieć bez dzieciarni. Jest już chłodno wieczorami,więc siedzenie pod parasolem nie wchodzi w rachubę. A środku zawsze młodociani siedzą przy piwku i głośno zastanawiają się nad swoim życiem i co będą jutro robić by zabić kaca. Jeśli ktoś ma pomysł na jakiś lokal, to ja chętnie skorzystam i przyjdę by posiedzieć, porozmawiać, odreagować od codziennego stresu.
wieść niesie że w słonecznej werandzie bawią się ludzie w naszym wieku :) w sobotę idę to sprawdzić
To sprawdź a jak co będzie to skrzykniemy się na następna sobotę większym gronem?
A może faktycznie wszyscy chętni 35+ , chcący się rozerwać niech zajrzą w sobotę do werandy. A co szkodzi? A może fajnie będzie? To wszystko zależy od nas. Kto chętny niech się zgłasza. Zapraszam.
tak tak w werandzie właśnie bawią się ludzie 35+ jest fajnie to już sprawdzone :)