mejia nie ma co czekac ja juz wszystko zalywilem przeczytalem cale forum i na temat slubow wiem wszystko:)wiec pisz figiel55@o2.pl czekam z niecierpliwoscia:)
Nauczycielka, oczywiście ze tak!!! Ochotę na dobre towarzystwo mam zawsze, może byc babskie a może byc (chłopskie ) męskie, byle tylko było fajnie i ciekawie. Dawaj swój adres mailowy albo dawaj jutro o 20:00 do Art Deco, będzie kilkoro fajnych ludzi okołotrzydziestolatkowych to napijemy sie piwka i pogadamy. Spójrz na post dromera, on jest głównym "winowajcą", czyli organizatorem zamieszania-napisz do niego na miala i umów sie albo dawaj ze swoim mailem do mnie i sie umówimy. super, już sie ciesze!
Drodzy okołotrzydziestolatkowie :) Spotkania osób zainteresowanych tym tematem zostały zainicjowane tydzień temu przez 7 nieznanych sobie osób dzięki temu forum. Spotkaliśmy się w fajnym gronie, ciekawym lokalu, powtarzamy kolejne spotkanie w najbliższą sobotę. Więcej na temat naszych dyskusji nad spotkaniem znajdziecie w tym wątku: http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/nietuzinkowe-kobiety-szukac-idealu/ Jeśli chcecie dołączyć zapraszam śmiało na mail dromer84@gmail.com w celu otrzymania informacji o najbliższym spotkaniu. Weźcie życie w swoje ręce i nie siedźcie w domach, a czynnie przyłączcie się do ludzi chcących coś zmienić, poznać nowych znajomych. Myślcie pozytywnie :) Udowodniliśmy, że jednak się da i zapraszamy nowych uczestników naszych meetingów :)
Dokładnie, popieram-to znowu ja, dromer...gościa z 00:10 serdecznie zapraszam na jutrzejsze spotkanie, będzie dobry pretekst aby wyjść z domu i poznać troche fajnych ludzi!