Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Samotne 30-stki, samotni 30-latkowie i nie tylko...

A czy pan inżynier znalazł już lokal oraz kapele na ślub?

Gość_mejia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mejia mylisz osoby - ktos inny pisał o ślubie. Ja proponowałem kawe ale moze być też spacer :).

tomtom289@wp.pl - jesli masz ochote to daj znac.

Gość_Inżynier
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 83

Odp.: Samotne 30-stki, samotni 30-latkowie i nie tylko...

masz rację, 3 ba droga mejiu;) nie każdy samotny to dziwak czy nieudacznik,czasem po prostu tak się życie układa..ja np jestem lekarzem, ciężko pracuje i po prostu do tej pory nie miałem czasu ani okazji poznac kogoś naprawdę wartościowego, godnego zaufania, godnego by poswięcić mu czas, którego tak naprawdę mialem niewiele..ale może wlasnie teraz jest czas by to zmienić...hatersi niech sobie to nazywają desperacją, głupotą, pójściem na latwiznę, ale ja uważam,że nawet tu,na takim forum mozna poznac kogoś naprawdę wartosciowego, chociaz czytając większośc postow można miec wrażenie,ze zagladają tu sami..no,nie ważne.. gdyby ktos mial ochote porozmawiać,zapraszam:37537885. pozdrawiam!:)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dokładnie. ja miałam czas i owszem, znalazłam kogoś-byliśmy razem naprawdę długo i dopiero po 30-tce nagle okazało się, że nie tworzymy razem tej przysłowiowej połówki, no i pojawił sie ktoś trzeci...I w tak prosty oraz przyziemny zostałam singielką po przeżyciach i cóż zrobić...Nie chce już spisywać życia na straty i zacząć robić na drutach albo chodzić po lekarzach jak to starsze panie robią...

Gość_mejia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No tak, zwracam honor gościu Inżynierze.

Gość_mejia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

mejia ja też czekam :),:),:)

Gość_pawel
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 88

Ciekaw jestem czy doktor pracuje w ostrowieckim szpitalu, ale jak niedawno po studiach to pewnie tak bo nabiera doświadczenia. Młodych jest tam naprawdę niewielu. Pań lekarek faktycznie jest chyba ze 3 ale czy wolne to nie wiem. To samo jest z pielęgniarkami, przeważnie zaobrączkowane.

A co do małżeństw między lekarzami to nie jest to regułą, ale się zdarzają jak w każdych grupach zawodowych.

Powodzenia:)

Gość_szpitalnik
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

młodych dohtorów mamy tez kilku w przychodniach;P np w mojej jest 2 i jedna młoda lekareczka;p

Gość_przychodniczka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Teraz i salowe są niekiedy po studiach?

Gość_..
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 91

dokładnie. są ludzie i ludziska, nie każdemu życie układa sie kolorowo i tak jakbyśy tego chcieli. Grunt to się nie poddawać i iść przed siebie. Pozdrawiam gościa z 18.34:)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

mejia odnosnie slubu i przyjecia juz wiem wszystko:) troche dlugo mi zajelo zbieranie informacji ale wszystko musi byc idealnie :):):) pozostal wybor terminu i tanczymy hehehehe

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 93

super . może molo ostrowieckie chętnie się spotkam tam. aga

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

czy na rampie czy na molo wszyscy tancza disco polo:)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 96

Aga ile masz lat? ja bym się z chęcią spotkał, ale nie ma mnie w mieście do piątku niestety ...:(

Gość_Łukasz
        Zgłoś
        Odpowiedz

Najgorzej jak ktos jest dziwak albo ma ciężki charakter wtedy z nikim sie nienada,dlatego powinien byc sam

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Troche mi to dziwnie się czyta bo albo nie rozumiem ciągu postów albo aga podszywa sie pode mnie... co do ślubu i gadżetów to daj swojego maila to sie umówimy :))

Gość_mejia
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ale dobrze, teraz pisze na serio-jeżeli jest ktoś w odpowiednim wieku (czyli 30+), myśli poważnie i ma dosyć samotności, to niech poda swój adres mailowy bo ja już mam dosyć czekania na kolejna szansę.

Gość_mejia
              Zgłoś
              Odpowiedz

Mejia a może masz ochotę na babskie towarzystwo? ( oczywiście nie w zamian za męskie ;-)) bo podobnie myślimy przynajmniej w tym temacie, więc chętnie bym Cie poznała, co Ty na to? :-) No i oczywiście życzę powodzonka.

A jeszcze odpowiadając na pytanie Pawła z 15. 08.( trochę późno ale dawno tu nie zaglądałam)...byłam 2 tygodnie w Egipcie - takie zwiedzanie przeplatane z wypoczynkiem +rejs po Nilu. Super sprawa, naprawdę polecam!

Gość_nauczycielka
                Zgłoś
                Odpowiedz
11 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę