Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Samotne 30-stki, samotni 30-latkowie i nie tylko...

Tak, ale jak zaczynasz cos działać to pojawiaja sie np. takie marie, których toku rozumowania w ogóle nie rozumiem

Gość_mejia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

nie trzeba sie takimi ludzmi przejmowac zawsze tacy byli i beda.To co idziemy gdzies omowic szczegoly tego slubu:):):):)??

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ja ide teraz, ale na spacer, wiec możemy pogadać o szczegółach później? musze jeszcze przemyśleć ilość tych wątków...heh

Gość_mejia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ok to ja w tym czasie poczytam watki na temat najlepszego lokalu i zespolu ha ha ha bedzie jakies ogolne rozenanie :):)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Podoba mi się Twoja przedsiębiorczość, dobre :))) nie zapomnij sprawdzić kwiaciarni :)))

Gość_mejia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 65

Odp.: Samotne 30-stki, samotni 30-latkowie i nie tylko...

Spotkajcie się,a co Wam szkodzi.Ślubu od razu brać nie musicie.(p.prawnik i inżynier)Napiszcie jak było.Powodzenia.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

no to mamy poparcie forumowicza, gites malines podoba mi sie

Gość_mejia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mejia podaj jakis namiar na siebie najlepiej emaila.

Gość_Inżynier
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 71

tylko ze ja nie jestem inzynierem ktos inny sie udzielil:) ale sprawdze jeszcze kwiaciarnie samochod i dj jak bysmy jednak zdecydowali sie na male kameralne przyjecie :):)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

to teraz nie wiem juz kto jest kto?ide na spacer, do pozniej

Gość_mejia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

meija jak nie wiesz na którego się zdecydować to jestem też chętny: pawel111-1980@o2.pl napisz a się umówimy na romantyczna kolację przy świecach :),:) ok

Gość_pawel
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No właśnie dziwny tok myślenia prezentuje tu pani salowa. Nie rozumiem dlaczego uważa że ludzie wykształceni nie mogą szukać swojego szczęścia chociażby w ten sposób a nie koniecznie muszą to być od razu wyspy. Ja właśnie wróciłam z ciepłych krajów ale byłam tam raczej odpocząć a nie poszukiwać na siłę partnera( swoją drogą trochę szkoda że Go nie znalazłam :-(, no ale cóż...A idąc tokiem myślenia pani salowej to chyba nie mam już szans bo moje środowisko zawodowe jest raczej sfeminizowane eh... ja tez chyba pójdę na spacer...

Gość_nauczycielka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

nauczycielka :), masz rację, ale cóż p. salowa ma swój świat i tego się nie zmieni zresztą nie chodzi tu o zmianę tylko o sposób myślenia :)

Gość_pawel
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a tak a propo to gdzie byłaś w tych ciepłych krajach bo też się wybieram, ale nie mogę się zdecydować :) coś polecisz?

Gość_pawel
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 78

renia a gdzie dokładnie byłaś?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Pani nauczycielko, własnie wróciłam ze spaceru i było super, polecam!!!I też idąc tokiem myślenia pewnej salowej to nie mam żadnych szans, tylko siąść i płakać-wiadomo jakie klaustrofobiczne i porypane jest środowisko prawników; rynek ponadto już skutecznie wysycony że tak powiem...skoro nie wpadłam do tej pory na tego jedynego, który by mi np. podał mój upuszczony portfel i obdarował przy okazji uczuciem od pierwszego wejrzenia, to pomyślałam że może trzeba sobie troche pomóc?

Gość_mejia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

mejia to jednym słowem się dotleniłaś :),:)

Gość_pawel
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nom, jak ta lala.

Gość_mejia
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
11 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę