Tak, ale jak zaczynasz cos działać to pojawiaja sie np. takie marie, których toku rozumowania w ogóle nie rozumiem
nie trzeba sie takimi ludzmi przejmowac zawsze tacy byli i beda.To co idziemy gdzies omowic szczegoly tego slubu:):):):)??
ja ide teraz, ale na spacer, wiec możemy pogadać o szczegółach później? musze jeszcze przemyśleć ilość tych wątków...heh
ok to ja w tym czasie poczytam watki na temat najlepszego lokalu i zespolu ha ha ha bedzie jakies ogolne rozenanie :):)
Podoba mi się Twoja przedsiębiorczość, dobre :))) nie zapomnij sprawdzić kwiaciarni :)))
Spotkajcie się,a co Wam szkodzi.Ślubu od razu brać nie musicie.(p.prawnik i inżynier)Napiszcie jak było.Powodzenia.
no to mamy poparcie forumowicza, gites malines podoba mi sie
Mejia podaj jakis namiar na siebie najlepiej emaila.
tylko ze ja nie jestem inzynierem ktos inny sie udzielil:) ale sprawdze jeszcze kwiaciarnie samochod i dj jak bysmy jednak zdecydowali sie na male kameralne przyjecie :):)
to teraz nie wiem juz kto jest kto?ide na spacer, do pozniej
meija jak nie wiesz na którego się zdecydować to jestem też chętny: pawel111-1980@o2.pl napisz a się umówimy na romantyczna kolację przy świecach :),:) ok
No właśnie dziwny tok myślenia prezentuje tu pani salowa. Nie rozumiem dlaczego uważa że ludzie wykształceni nie mogą szukać swojego szczęścia chociażby w ten sposób a nie koniecznie muszą to być od razu wyspy. Ja właśnie wróciłam z ciepłych krajów ale byłam tam raczej odpocząć a nie poszukiwać na siłę partnera( swoją drogą trochę szkoda że Go nie znalazłam :-(, no ale cóż...A idąc tokiem myślenia pani salowej to chyba nie mam już szans bo moje środowisko zawodowe jest raczej sfeminizowane eh... ja tez chyba pójdę na spacer...
nauczycielka :), masz rację, ale cóż p. salowa ma swój świat i tego się nie zmieni zresztą nie chodzi tu o zmianę tylko o sposób myślenia :)
a tak a propo to gdzie byłaś w tych ciepłych krajach bo też się wybieram, ale nie mogę się zdecydować :) coś polecisz?
renia a gdzie dokładnie byłaś?
Pani nauczycielko, własnie wróciłam ze spaceru i było super, polecam!!!I też idąc tokiem myślenia pewnej salowej to nie mam żadnych szans, tylko siąść i płakać-wiadomo jakie klaustrofobiczne i porypane jest środowisko prawników; rynek ponadto już skutecznie wysycony że tak powiem...skoro nie wpadłam do tej pory na tego jedynego, który by mi np. podał mój upuszczony portfel i obdarował przy okazji uczuciem od pierwszego wejrzenia, to pomyślałam że może trzeba sobie troche pomóc?
mejia to jednym słowem się dotleniłaś :),:)
Nom, jak ta lala.