A może wypad na działkę w Denkowie na grilla dzis tak po 17itp.
Hej Mario
Czasami poprostu tak układa się życie.
A jeśli z odzysku to co w tym złego???
Zobaczymy jak Tobie podwinie si noga.
Pozdrawiam
A może piwko na Rynku. Miejsce neutralne, bar i powietrze ...
dokonalismy wyboru... to siedzcie sobie w tym singielstwie albo zmiencie miejsce na e darling i nie zaśmiecajcie forum, nie róbcie z niego agencji towarzyskiej.
a kto tutaj robi agencje towarzyską z tego wątku. Forum jest po to aby nawiązywać kontakty itp. A przy okazji to przecież my piszemy w jednym wątku a nie zakładamy kilku więc jak nie interesuje cię temat to nie w chodz na niego proste. Pozdro
Ja dzisiaj idę z kolegami na potańcówkę do Zajazdu na Sandomierską, zapraszam ma być muzyka na żywo od 19-tej, to się pobawimy.
To może przyjedziemy:) A gdzie jest ten zajazd? A może Słoneczna Weranda?:)
nie jestem samotna , nie mieszkam w ostrowcu, ale pomysl Wasz bardzo mi sie podoba, i popieram Was,w duzych miastach gdzie jest mnostwo osob naplywowych wlasnie tak skrzykuja sie grupki ludzi, nawiazuja sie przyjaznie, na poczatku "paczka "latwiej cos zorganizowac..kino, grill a potem powstaja tez i pary.lepiej w kilka osob niz samemu przed kompem.dzialajcie
byc singlem w ostrowcu uff chyle czola nie jest pewno latwo.
zlazłem w ogłoszeniu i dziś tam idziemy
http://www.ostrowiecnr1.pl/ogloszenie/potancowka-w-pub-ie-zajazd/2/
Ja też tam idę z koleżanką. No więc zobaczmy się dziś na Sandomierskiej 71 !!!!! I nie siedźcie w domu bo się starzejecie!!!! Pozdrawiam. Aga
Oj zeźliła mnie pani Maria! ...Czy pani zna odpowiedzi na wszystkie pytania odnośnie własnego życia? To proszę odpowiedzieć sobie na jedno:-skąd w pani ta zółć?
To nie sztuka pakować się w byle jaki związek-latać za chłopami (babami) już od podstawówki bo złapanie męża(żony) to dla niektórych to osiągnięcie życia! Mnie się udało w odpowiednim czasie znależć odpowiedniego mężczyznę i jest OK (mam nadzieję,że tak już będzie-choć różne scenariusze pisze życie nie zawsze licząc się z naszym zdaniem),ale mam wielu znajomych-głównie koleżanki,które są singielkami bo tak wyszło i to mądre,wartościowe i niebrzydkie dziewczyny.Być może chciały by mieć kogoś bliższego ,ale nie za wszelką cenę! I za to je szanuję!!!
Ale pewnego dnia...
BAWCIE SIĘ DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mówcie, co chcecie,ale młody,energiczny w miare przystojny,bez zobowiązań, z wykształceniem wyższym medycznym chętnie pozna sympatyczną Kobietę;) uprzedzę wasze pytania: nie jestem gejem, po rozwodzie itp, po prostu do tej pory skupialem sie bardziej na edukacji i pracy nie mając bardzo czasu nawet wyjść z domu...GG 37537885
...a teraz juz sie nie skupiasz na pracy, czy cie z niej wyrzucili??
ludzie!!!! Było to spotkanie?????? no i jak/....????
teraz mam już ugruntowaną pozycję,pieniądze i dobrą pracę,mam tez przyjaciół,kolegów i koleżanki ale nie mam tej jedynej,najwazniejszej...
Witam wszystkich przypadkiem zajrzałam i proszę w Ostrowcu tez umiemy się zorganizować i coś ciekawego wymyślić:) jestem pod wrażeniem i ciekawa jak spotkanie się udało :) szkoda że tak późno tu zajrzałam hehe kiedy powtórka :)
Panie doktor z 14.49 czy pracujesz w szpitalu??
Wiesz lekarze to raczej we własnym gronie zawodowym się wiążą w pary.
Może ma pani rację ale to przecież nie reguła?! czy według pani toku myślenia ja muszę szukać życiowego partnera tylko z mojej grupy zawodowej? to trochę bez sensu bo myślę że to inne wartości są ważne a nie to czy mój najważniejszy dla mnie mężczyzna będzie miał ten sam zawód. Nie rozumiem pani aluzji do pana z wczoraj 14.49.Pozdrawiam cieplutko.