Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Odp.: Samotne 30-stki, samotni 30-latkowie i nie tylko...

A może wypad na działkę w Denkowie na grilla dzis tak po 17itp.

Gość_wilku
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • Odp.: Samotne 30-stki, samotni 30-latkowie i nie tylko...

Hej Mario

Czasami poprostu tak układa się życie.

A jeśli z odzysku to co w tym złego???

Zobaczymy jak Tobie podwinie si noga.

Pozdrawiam

Gość_Suzi
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

A może piwko na Rynku. Miejsce neutralne, bar i powietrze ...

Gość_Suzi
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

dokonalismy wyboru... to siedzcie sobie w tym singielstwie albo zmiencie miejsce na e darling i nie zaśmiecajcie forum, nie róbcie z niego agencji towarzyskiej.

Gość_x
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

a kto tutaj robi agencje towarzyską z tego wątku. Forum jest po to aby nawiązywać kontakty itp. A przy okazji to przecież my piszemy w jednym wątku a nie zakładamy kilku więc jak nie interesuje cię temat to nie w chodz na niego proste. Pozdro

Gość_wilku
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Ja dzisiaj idę z kolegami na potańcówkę do Zajazdu na Sandomierską, zapraszam ma być muzyka na żywo od 19-tej, to się pobawimy.

Gość_dawid
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

To może przyjedziemy:) A gdzie jest ten zajazd? A może Słoneczna Weranda?:)

Gość_kasia
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

nie jestem samotna , nie mieszkam w ostrowcu, ale pomysl Wasz bardzo mi sie podoba, i popieram Was,w duzych miastach gdzie jest mnostwo osob naplywowych wlasnie tak skrzykuja sie grupki ludzi, nawiazuja sie przyjaznie, na poczatku "paczka "latwiej cos zorganizowac..kino, grill a potem powstaja tez i pary.lepiej w kilka osob niz samemu przed kompem.dzialajcie

byc singlem w ostrowcu uff chyle czola nie jest pewno latwo.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Gość_dawid
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja też tam idę z koleżanką. No więc zobaczmy się dziś na Sandomierskiej 71 !!!!! I nie siedźcie w domu bo się starzejecie!!!! Pozdrawiam. Aga

Gość_Aga
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

Oj zeźliła mnie pani Maria! ...Czy pani zna odpowiedzi na wszystkie pytania odnośnie własnego życia? To proszę odpowiedzieć sobie na jedno:-skąd w pani ta zółć?

To nie sztuka pakować się w byle jaki związek-latać za chłopami (babami) już od podstawówki bo złapanie męża(żony) to dla niektórych to osiągnięcie życia! Mnie się udało w odpowiednim czasie znależć odpowiedniego mężczyznę i jest OK (mam nadzieję,że tak już będzie-choć różne scenariusze pisze życie nie zawsze licząc się z naszym zdaniem),ale mam wielu znajomych-głównie koleżanki,które są singielkami bo tak wyszło i to mądre,wartościowe i niebrzydkie dziewczyny.Być może chciały by mieć kogoś bliższego ,ale nie za wszelką cenę! I za to je szanuję!!!

Ale pewnego dnia...

BAWCIE SIĘ DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość_ela
                Zgłoś
                Odpowiedz

mówcie, co chcecie,ale młody,energiczny w miare przystojny,bez zobowiązań, z wykształceniem wyższym medycznym chętnie pozna sympatyczną Kobietę;) uprzedzę wasze pytania: nie jestem gejem, po rozwodzie itp, po prostu do tej pory skupialem sie bardziej na edukacji i pracy nie mając bardzo czasu nawet wyjść z domu...GG 37537885

Gość_.....
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

...a teraz juz sie nie skupiasz na pracy, czy cie z niej wyrzucili??

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

ludzie!!!! Było to spotkanie?????? no i jak/....????

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

teraz mam już ugruntowaną pozycję,pieniądze i dobrą pracę,mam tez przyjaciół,kolegów i koleżanki ale nie mam tej jedynej,najwazniejszej...

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Witam wszystkich przypadkiem zajrzałam i proszę w Ostrowcu tez umiemy się zorganizować i coś ciekawego wymyślić:) jestem pod wrażeniem i ciekawa jak spotkanie się udało :) szkoda że tak późno tu zajrzałam hehe kiedy powtórka :)

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Panie doktor z 14.49 czy pracujesz w szpitalu??

Wiesz lekarze to raczej we własnym gronie zawodowym się wiążą w pary.

Gość_salowa
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Może ma pani rację ale to przecież nie reguła?! czy według pani toku myślenia ja muszę szukać życiowego partnera tylko z mojej grupy zawodowej? to trochę bez sensu bo myślę że to inne wartości są ważne a nie to czy mój najważniejszy dla mnie mężczyzna będzie miał ten sam zawód. Nie rozumiem pani aluzji do pana z wczoraj 14.49.Pozdrawiam cieplutko.

Gość_nauczycielka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
11 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę