odezwij sie na gg 36301237 ;)
witam ja uważam, że takie akcje mogłyby dojsć do skutku i jakiś wzajemnych relacji tylko potrzeba się zorganizować i z czystym sercem powiedzieć gdzie się spotkamy jakiś bar park charakterystyczne miejsce (fontanna, rzeźba itp.). Chętnie bym się dołączył.
Dlaczego w męskim? Oprócz Pani Marii, która jest chyba troszkę rozżalona na cały świat, są w tym mieście miłe i wartościowe dziewczyny, które jakoś do tej pory po prostu nie spotkały kogoś na swojej drodze.
ocenzurowany dobrze mówi..przeczytajcie sobie wylączony wątek
a kto tutaj robi agencje towarzyską z tego wątku. Forum jest po to aby nawiązywać kontakty itp. A przy okazji to przecież my piszemy w jednym wątku a nie zakładamy kilku więc jak nie interesuje cię temat to nie w chodz na niego proste. Pozdro
Ale dobrze, teraz pisze na serio-jeżeli jest ktoś w odpowiednim wieku (czyli 30+), myśli poważnie i ma dosyć samotności, to niech poda swój adres mailowy bo ja już mam dosyć czekania na kolejna szansę.
Mejia a może masz ochotę na babskie towarzystwo? ( oczywiście nie w zamian za męskie ;-)) bo podobnie myślimy przynajmniej w tym temacie, więc chętnie bym Cie poznała, co Ty na to? :-) No i oczywiście życzę powodzonka.
A jeszcze odpowiadając na pytanie Pawła z 15. 08.( trochę późno ale dawno tu nie zaglądałam)...byłam 2 tygodnie w Egipcie - takie zwiedzanie przeplatane z wypoczynkiem +rejs po Nilu. Super sprawa, naprawdę polecam!