Chciałbym zaproponować spotkanie nie wiem czy w plenerze czy w knajpie :)
Dużo chyba Nas samotnych w tym małym mieście :),:) tak mi się zresztą wydaje może się mylę... piszcie co o tym myliście i jakie macie propozycje
Jestem samotna, ale nie miałabym odwagi przyjść na spotkanie i podejść do stolika, przy którym siedzą samotne osoby z Forum. Ale przyszłabym w umówione z Wami miejsce, w -którym można potańczyć, przyszłabym z koleżanką, ale nie chciałabym zdradzać się, że jestem z Forum;)
odezwij sie na gg 36301237 ;)
witam ja uważam, że takie akcje mogłyby dojsć do skutku i jakiś wzajemnych relacji tylko potrzeba się zorganizować i z czystym sercem powiedzieć gdzie się spotkamy jakiś bar park charakterystyczne miejsce (fontanna, rzeźba itp.). Chętnie bym się dołączył.
Plan jest zacny. Może w lokalu może w plenerze ale jestem za. Moje gg 5856453 gdyby coś w tym temacie ruszyło.
też jestem za jak najbardziej, ale też wolałbym plener było by luźniej bardziej swobodnie, albo lokal z sala do potańczenia bo tak siedzieć przy stoliku?...
super pomysł jestem za nawet bardzo :),:), jak coś to jestem dostępny: pawel111-1980@o2.pl, pozdrawiam
Hej też jestem za. Może gutwin? Mniej stresujące miejsce ale myślę że sympatyczne
może być moje gg jakby coś 5513112
Również jestem za!!!
Niech ten wątek nie umrze tylko się rozwija!!! Świetny pomysł!!! Naprawdę fajnie byłoby coś takiego zorganizpować! Dawajcie propozycje ;).
to może dzis na Gutwienie koło 18. na rowerkach pojeździmy :),:), a później przeniesiemy się do knajpy, oczywiście już bez rowerów :),:)
ciekawe jak się poznamy i kto się przyzana? :),:)
ODPOWIEDZCIE SOBIE NA PYTANIE|, CZEMU W WIEKU 30 LAT JESTESCIE SAMOTNI? COS Z WAMI NIE TAK??WSTYDLIWI, Z ODZYSKU??SERIO CO Z WAMI NIE TAK LUDZIE????
Droga Mario
Wszystko z nami tak i to jak najbardziej :), poprostu takiego dokonaliśmy wyboru w większości, jedni samotni bo tak chcieli,zapracowani może nie mieli czasu, drudzy z odzysku może :), ale co w tym dziwnego nie rozumię Cię, co Cię dziwi, jak jesteś szcześliwa to sieć cicho:), a i proszę wyłącz tego capslocka bo każdy umie czytać :)
A ja bym wolala knajpe, bo jak juz ktos wejdzie to trudniej mu bedzie sie wycofac. Każdy przeciez moze przyjsc na piwo z kims znajomym i nie musi czuc sie zobowiazany zeby przylaczac sie do forumowiczow.
Jak widać w większości panowie samotni się odzywają . Coś mi się zdaje , że będzie to raczej spotkanie w męskim gronie...
Dlaczego w męskim? Oprócz Pani Marii, która jest chyba troszkę rozżalona na cały świat, są w tym mieście miłe i wartościowe dziewczyny, które jakoś do tej pory po prostu nie spotkały kogoś na swojej drodze.