Zabawne sa te zlosliwe komentarze...07.13.Ja powiem tylko tyle ze nie biore do siebie tego typu komentarzy .Cieszy mnie fakt że są osoby tu na forum które motywuja mnie.Pozdrawiam
Serdeczne Dzieki dla Pani Lucynki,p.Kasi,oraz małżeństwa ....ktore również pomoglo tej mlodej dziewczynie.Bardzo Serdecznie Dziekujemy za Waszą pomoc.Jesteście Super po prostu.
Życie pokazuje że są tacy wspaniali ludzie...Dzieki Wielkie
Pani Lucyna nie mam numeru do Pani bardzo proszę odezwać sie
Szanowna Pani Iwonko.
Po przeczytaniu wpisów , stwierdzam, ze jest potrzebna pomoc młodej dziewczynie z dzieckiem , czy to jest aktualne nadal , gdyż mam wiele rzeczy , które mogę ofiarować , aby nie zaznawali biedy . Może kiedyś los się ich odmieni a nam będzie dane cieszyć się , że są szczęśliwi Czy ten numer telefonu jest do Pani aktualny , jeśli tak odezwę się niezwłocznie i uzgodnimy co mogę ofiarować .
Ja chciałabym wiedzieć jaki rozmiar ma ta kobieta. Mam mnóstwo rzeeczy i z radością je oddam, nawet nowe ciuchy, ponieważ miałam sklep. Dla chłopca nie mam nic, bo mam dwie córeczki. Proszę napisać. Jakieś 38 w większości mam, ale i mniejsze. Pomagajmy a nie krytykujmy.
Z tego co pamiętam to p.Iwona ma aktualny numer