alez czytałam wątek od początku i to , że kobieta nie woła o pomoc bezpośrednio nie zmienia wcale faktu , bo pomoc przyjmuje i użala się nad sobą , jest tyle samotnych matek , 1/3 OSTROWCA TO SAMOTNE MATKI , ZACZYNAJĄCE OD ZERA ALE CHOĆ NIE MAJĄ NIC , MAJĄ SWOJĄ GODNOŚĆ
07.31 Nie zmusza Panią nikt
Powiem tak ja chciałam jej pomóc i na ile mogę pomagam widzę że Pani niechcenia i rozumiem nikt nikogo nie zmuszać. Ja teraz pomagam bo być może przyjdzie czas gdzie to Ja... będę potrzebować pomocy. To jest moja nie przymusowa wola i chce jej pomóc. Podziwiam osoby które pomagają i jestem usatysfakcjonowaniowana gdy również mogę dołożyć. Cegielke
Bravo Pani Iwono wykazuje Pani dużo empatii i chęci pomocy karma wraca wróci i do Pani. Niektóre wpisy są mega podłe co za naród. Stanowi Pani wzór do naśladowania, a jeszcze narażona jest Pani na takie zawistne idiotyzmy proszę się nie zniechęcać.
14:41. Iwonko, mam pytanie czemu czasem piszesz poprawnie, a chwilami, jak byś była pod wpływem jakichś czynników chemicznych.Pani, która jest w potrzebie nie umie pisać na komputerze?(ma 34 lata-wszyscy w jej wieku uczyli się obsługi komputera).Ceni się twoją pomoc ale skąd te dziwne wpisy, jakby obcokrajowca, a innym razem bardzo poprawne.Możesz nam wyjaśnić?
Dlaczego mierzy Pani swoją miarą wszystkich, troska o zapewnienie bytu dla dzieci to jakaś ujma?jedni są tacy drudzy są inni. Pomoc jest bezinteresowna i dobrowolna, a godnością dzieci się nie wykarmi.
Oczywiście odp dla Gościa 07:31
A Pani Iwona to po polsku pisze? chyba nie,i dlaczego niby takaaaa zaangazowana? lepiej uważajcie,najlepiej pogadać z samą potrzebującą
Ja jestem samotna matką. Dziecko moje ma sześć lat. Nie ma łóżka, nie ma biurka...
Wstyd mi za ludzi ktorzy dogaduja innym, zero wspolczucia tylko ponizyc. Mam nadzieje ze to tyllo margines
Kochani Bardzo dziekuje za tak cieple slowa...powiem szczeze ze podnosza mnie na duchu...jestem wdzieczna że nie jestem sama i wieze w to że w grupie jest sila.Wystarczy jeden gest by ta druga osoba uśmiechnęła sie i poczuła że sa lodzie którzy bezinteresownie chca pomuc.Kochani jestescie Super...jeszcze raz dzieki wielkie
Panie Pako Amaro ,p Magdo doceniam i jest mi bardz milo.Pozdrawiam Serdecznie
Ja też mam taką nadzieję gościu_PakoAmaro 12:40.
Ja traktuje takie wypowiedzi jak SPAM!
Myślę że fajnie jest pomaganie
cos dziwna ta sytuacja , pani potrzebuje a co języka nie ma , a może pani Iwona czerpie z tego największe korzyści?
Ja nie czerpie żadnych korzyści proszę mi wierzyć... 19.29 Zapraszam Panią jeśli chce się przekonać ja nie widzę problemu będzie nam miło.
19:26 Nie pomagasz, to nie krytykuj.
Moja Sześcioletnia córka chętnie podzieli sie zabawkami, jeżeli jest Pani zainteresowana prosze podać jakis kontakt.