Potrzebne wszystko talerze, pościel, wszytko to co może przydać się w kuchni i nie tylko..moga być firanki, zasłonki, koce, Ta kobieta nie ma praktycznie nic w obecnej chwili stara się o pieniądze z mopsu na zakup butli gazowej gdyż nie ma na czym gotować. również przydadzą się, zabawki, itd... Powiem tak wszystko to co dostanie przyda się i z pewnością będzie szczęśliwa ta młoda kobieta.. Jest rozsądna wiem że będzie umiała mądrze rozporządzac się tym co dostanie.
Nie stery nie mam Emila ale proszę wysłać SMS a ja oddzwonie
Mogę prosić okontakt
Jedna Pani już odezwała się i pomoże.. Dziewczyna dostanie pomocna dłoń za co jesteśmy wdzieczni
W dalszym ciągu będziemy zbierać potrzebne rzeczy do życia codziennego Super ze są ludzie gdzie nie są obojetni
Pani Iwono prosze o adres e-mail nie będę podawać numeru telefonu na forum.
Pani Iwono
Proszę o jakiś namiar,chetnie pomogę,w miare możliwości.
Tak jak pisałam wcześniej mam stały kontakt z tą dziewczyna
Ten numer jest dostępny cały czas zapraszam chętnych niesienia po mocy w szczególności tej dziewczynie
Sama na ile mogę pomagam jej ale ja jedna wiele nie zdzialam
Dodam że ta młoda kobieta chętnie porozmawia z osobami które będą chciały zamienić parę słów właśnie zna.... Jest otwarta i miła osoba
Pomóżmy tej kobiecie, nie bądźmy obojętni
Panie Pako Amaro cieszy mnie sosob myslenia i motywowania innych..Doceniam i Serdecznie Pozdrawiam
Dziś odwiedziła ta dziewczynę kobieta.... Dusza.... nazwała bym ją,o usposobieniu bardzo miłym i wrażliwym co ujęto mnie i ta dziewczynę która jest w trudnej sytuacji. Przyznam że żaden się spotyka takie jak ta Pani z którą również miałam okazję porozmawiać,
Bardzo Dziękujemy tej Wspaniałej Pani... Hmm nie stery z tego wszystkiego zapomniałam jak ta Pani miała na imię. Ale mimo wszystko Wielkie Dzieki
Przepraszam za pisownię gdyż pomaga mi moje dziecko napisać zdanie tu na forum.. Troszkę nie gramatykę ale z serdyszkiem
Żenada i tyle , jest wiele osób , które nie mają nic i nie robią halo z tego powodu , a dziecko 9 lat chodzi do szkoły więc pani powinna zawinąć rekawy i wziąsć się do pracy , a nie wyciągać rekę po jałmużną , wstyd!
23. 04 rozumiem że nie czytała Pani od początku forum i na to wskazuje, chce powiedzieć że to ja założyłam wątek właśnie dlatego że pomimo naprawdę trudnej sytuacji nie wola o pomoc ta młoda kobieta. Ja pomagam takim ludziom z serca... Jeśli dajesz dobro to prędzej czy później wróci do ciebie. Pragnę podziękować Wszystkim którzy chcą pomagać i robią to że szczerego serduszka. Doceniam taka postawę