Panie Pako Amaro ,p Magdo doceniam i jest mi bardz milo.Pozdrawiam Serdecznie
Ja nie czerpie żadnych korzyści proszę mi wierzyć... 19.29 Zapraszam Panią jeśli chce się przekonać ja nie widzę problemu będzie nam miło.
Super ta dziewczyna potrzebuje łóżko dziecku bardzo proszę o kontakt może być to sms a ja oddzwonie
Taki apel do osób zniesmaczonych cała tą sytuacją.Jeżeli uważasz,że jest dużo kobiet samotnych w O-c z dziećmi to im pomagaj, a nie krytykuj kogoś, kto się odważył o tą pomoc poprosić.Jeżeli ktoś nie ma ochoty pomagać, niech nie pomaga i niech zamknie jadaczkę,bo za nim co kolwiek palniesz pomyśl o sobie i postaw się w tak beznadziejnej sytuacji.Też byłam samotną matką,też musiałam zaczynać od zera,też pomogli mi dobrzy ludzie,których nawet nie prosiłam o pomoc.Tacy prawdziwi przyjaciele są ale nie kązdy ma takie szczęście.Dobra wraca do ludzi ,którzy je czynia i zło po stokroć też.Więc za nim kogoś ocenisz pomyśl nad własnym marnym życiem napisałam marnym,bo każdy żyje tylko raz i zapamiętaj jedną radę.PRZEJDŹ PRZEZ TO ŻYCIE TAK,BY NIKT PRZEZ CIEBIE NIE WYLEWAŁ ŁEZ.
10:32.To najwyższa pora, moja droga spłacić dług wdzięczności za pomoc, której tobie udzielono w życiu.Do dzieła! Nie upoważnia cię to jednak do obrażania ludzi, osądzania i pouczania przy pomocy wyświechtanych sloganów.Zbyt wiele w tej całej akcji niejasności i ludzie mają prawo mieć wątpliwości.Acha, jeszcze jedno: żeby pisać na komputerze nie potrzeba korzystać z "JADACZKI".Co za rynsztokowy poziom.
11:42.No popatrz, a teraz wyszło ci poprawnie po polsku.Nie odpowiedziałaś na pytanie od czego to zależy?Nie przesadzaj też z chwytami pod publiczkę.Coś za dużo tu ściemniania ale działaj, działaj........