Samotna matka w bardzo trudnej sytuacji poszukuje od ludzi dobrej woli ..łóżko dla 9latka i inne rzeczy które mogły by się przydać do zycia.Z góry dziekujemy
Mnie też by się nowe spanko przydało
co ci potrzeba ?
Mam lozko pojedyncze ,moge oddac.
napiszcie w grupie na fb :"mama w Ostrowcu Świętokrzyskim".Może zorganizujemy zbiórkę dla potrzebującej.
Dziewczyna naprawdę ma bardzo trudna sytuację życiową stara się sprostać problemom sama
Startuje od zera i to mówię doslownie
I jestem pełna podziwu że idzie do przodu z pustym portfelem.. Nie narzeka na nic
Założycielko wątku daj jakieś bliższe namiary do siebie i powiedz coś więcej czego potrzebujesz. Postaram się pomóc i pewnie znajdzie się też kilka innych osób.
Osoba potrzebujący jest kobietą która ma 34lata która chce żyć..... I pomimo problemów życiowych i braku jakich kolejek pieniędzy idzie krok do przodu.... Bo najważniejsza osoba jej życia to syn 9letni
Nie jeden z nas by się poddał ale ta kobieta nie zrobiła tego i nie myśli poddać sie
Tej dziewczynie wszystko się przyda ciuszki, pościel, jakaś żywność, zabawki, pościel, szklanki i tak dalej można wymieniać... Ta dziewczyna startuje od zera i wszystko się przyda naprawde
Każda osoba która jest wstanie pomoc w jaki kolewiek sposób na pewno otrzyma słowo Dziękuję.... Bo tyle ta młoda kobieta może dać od siebie
Daj namiary nr tel mam sporo rzeczy niepotrzebnych tylko stoją więc może komuś się przydadzą.
795077447to mój nr jestem w stałym kontakcie z tą dziewczyna
Panie Piotrze była bym wdzięczna gdyby Pan siedemnaście skontaktowal
Jeśli Pani potrzebuje odzież dla siebie proszę podać rozmiary ubrań.
podaj proszę e-maila kiedyś,bylam w takiej samej sytuacji doskonale cie rozumiem dlatego postaram się pomóc.Jeżeli jesteś w sytuacji gdzie zaczynasz od zera to z pewnością jakieś naczynia,pościel,ręczniki,lóżko meble,lodówka tak??Podak konkretnie co potrzebujesz bedzie latwiej zorganizować,bo samimi ubraniami nie sztuka zasypać.