PROGRAM
• Bezpłatne usługi z zakresu mechaniki samochodowej
• Bezpłatne usługi i pokazy fryzjerskie
• Wystawa starych aut i motocykli - Klub Przyjaciół Pojazdów Dawnych „Singiel”
• Bezpłatne porady kosmetyczne (firmy: SPAMED JM Jolanta Malec, Mary Kay Paulina Furtowicz, Oriflame Halina Ćwiek, Avon Elżbieta Góralska)
• Bezpłatny manicure
• Bezpłatny pomiar ciśnienia tętniczego krwi oraz wagi i wzrostu
• Tor przeszkód w alkogooglach i narkogooglach zorganizowany przez Wydział Prewencji Powiatowej Komendy Policji w Ostrowcu
• Pokazy pierwszej pomocy w wykonaniu ratownika medycznego
• Pokazy fitnessgimnastyczne i tańców nowoczesnych:
- Fitness Club Black & White
- Szkoła Tańca Progres
- Fitness Club Olimpia
- sekcja Break Dance z Miejskiego Centrum Kultury
- Natalia Wierzbińska z CKZiU
• Turnieje i rozgrywki sportowe
• Zabawy dla dzieci „Bajkowa kraina” - malowanie twarzy i na koszulkach
• Stoiska: tworzenia karykatur, z biżuterią, bezpłatnych książek i gastronomiczne-dania z grilla (kiełbaski, szaszłyki, golonki), gofry, lody gałkowe, zimne napoje, wata cukrowa, popcorn
• Park rozrywki, a w nim: zjeżdżalnia, karuzela łańcuchowa, basen z kulkami, trampolina, zabawki, balony na hel
• Strzelnica sportowa
• BEZPŁATNA LOTERIA FANTOWA w godzinach: 13.30, 14.45 i 16.00. Do wygrania m.in.: nagrody rzeczowe, talony do realizacji w myjni samochodowej, w salonach fryzjerskich i kosmetycznych oraz w restauracjach.
GŁÓWNA ATRAKCJA przygotowana przez organizatorów, to TERENOWA GRA MIEJSKA, w której nagrodę stanowi rower miejski. Startujemy o godzinie: 11.15 indywidualnie lub w grupach. Zbiórka przy stanowisku nr 1 (wejście od ulicy Iłżeckiej, obok budynku Starostwa Powiatowego). Osoby niepełnoletnie chcące wziąć udział w grze terenowej, muszą być pod opieką rodzica lub prawnego opiekuna.
O której godz początek?
Do której godz ten festyn i dokładnie w którym miejscu, na tym boisku???
Do 17.00
boiska i parkingi starostwa i samolchodówkik
Mogę przyjść i obetną mi włosy za darmo, o której godzinie to strzyżenie?
i jak było?
i jak było na pikniku
deszczowo, nudno
w sobotę nie było deszczu
do Gościa 11.00 - po bezsensie odpowiedzi wnioskuję, że wypowiadasz się żeby tylko komuś dołożyć
Byłem z rodziną, pogoda piękna mnóstwo atrakcji aż dziw, że szkole chciało się zorganizować imprezę z takim rozmachem
pewnie się naćpał i nie widział pogody bo było bardzo słonecznie
Deszczowo? To gdzie Ty byłeś na tym pikniku? W Ostrowcu była piękna, słoneczna pogoda, a piknik - bardzo udany. Byłam i nieźle się bawiłam.
tylko czy taka reklama przeklada sie na poziom ksztalcenia szkoly i swiadczy o tym ze kierunki sa warte uwagi...?
ach ten niż dokucza dokucza
niż może i dokucza, ale wyposażenie do nauki zawodów najlepsze w powiecie
to przyjdź i zobacz, bo ja to tu chodzę i jestem zadowolona!!!
Ja byłem na dniach otwartych i składam dokumenty do klasy pierwszej technikum. Szkoła i warsztaty super.