Audi A6 za 10 tys , jeszcze z 2001 roku ?:))))))))))) Gościa chyba pogrzało. minimum za taki samochód trzeba dać 23 tys !!
Ja mam Audi A6 z 99 i jak bd sprzedawać to za mniej niż 15 nie sprzedam ;), a co mówić dopiero rocznik 01!
Na polskie drogi, polecam popatrzeć za jakimś Jeepkiem , np. Pajero , czy coś z tym stylu :)
hehe dokładnie A6 za 10K to chyba rozbita albo z przebiegiem z kosmosu heh a jeżeli chodzi o A5 ogólnie fajny lecz takie samo zdanie mam bardziej dla osób +40
A 206 znajomy ma i samochód jak na ten model sprawia się bardzo dobrze ;] A jeszcze mam pytanie do was jak z częściami jest do A4? Chodzi mi o koszty bo akurat się nie orientuje? ooo i bym zapomniał co sądzicie o Seat Ibiza 1,9 Turbo ? Jak dla mnie fajny Autko tylko ze bardziej bym w chwili obecnej chciał bardziej coś w LPG bo wiadome Wacha drożeje ze brak słów a jeździć trzeba heh
ja bym A6 za darmo nie chciał z jego elektryką, aha i szczególnie w 2.5 TDi :))) młodego chłopaka chcą na jeepa wysterować żeby mu jarał 12 ON..? A4 też nie bież bo przereklamowane,focus już też może być chociaż dziwne rzeczy się dzieją w dieslach, najlepszy jednak mój pełgot
A co ci da sprowadzenie z Niemiec Mruwa >>
Punto II w b.dobrym stanie, przy tym ciekawy wygląd, niskie koszty utrzymania i eksploatacji. Jeżeli przed kupnem zajrzysz gdzie trzeba, daję głowę i rękę uciąć, że odpłaci się bezawaryjną jazdą !
POLECAM.
Jakbys miał z połowie wiecej polecam audi a4 po lifcie ok 2000 roku z silnikiem 2.4
A ja proponuje kazdy byle by nie mial w sobie tzw 2 masy bo to predzej czy pozniej padnie a koszta sa dosc duze 2500 do 3 tys i cos w dieslu oszczedne silniki i dosc mocne Polecam focusa diesel 5,1 ostatniow trasie sprawdzalem przy 110 -130 silniki robione w niemczech wlasciwie caly bosch tak jak w golfach leonach itd prowadzi sie o klase lepiej niz posiadana
ford focus widziałem ostatnio taki bordowy jeździ z wywieszka sprzedam na przeciw Eclerka
z tych nowych 95% ma dwie masy więc powo!
CO sobie kupisz tym będziesz jezdził , ważne aby Tobie się podobał, a co do 2-masy to jest prawdą że większość nowszych aut ją posiada i nie tylko diesle