Jakie proponujecie auto do 10.000 zł w miarę tanie części pomijając VW
Osobiście polecam Opla Vectra B po lifcie, wygodne, ładne auto z sylwetką "nie starzejącą się". Jeździłem 3 lata nie narzekałem.
ja zaproponuje peugeota 406 okolice 2003 roku, częsci w normalnych cenach i ogólnodostępne, auto w ocynku, super się nim jeździ i od roku ani razu mnie nie zawiódł
Popieram, tanie auto, duże, mało pali. Ale proponuję wersję GE -nie rdzewieje- pełny ocynk. Tanie części wygodny rewelacyjne właściwości jezdne. Nie trzeba się bać roczników z ubiegłego wieku. Są dużo lepsze od nowszych. I oczywiście silnik benzynowy.
Proponuje A6 2001 może ktoś napisać że tańszy VW B5 -> ale wystrzegaj się tego śmietnika dobrze że napisałeś z pominięciem na VW, pełgeot 406 po lifcie też ładny i w miarę solidny. Ogólnie to kup taki jaki się tobie podoba bo to temat rzeka.
owszem temat rzeka lecz chciałem jakieś lekkie naprowadzenie oraz opinie od Was ;] VW pomijam bo jakoś nie widzę tej marki związanej ze sobą :]
A co sadzicie o Peugeot 206 ?
bardzo dobre auta, jak wszystkie peugeoty zresztą, 206 może być ale jak nie masz rodziny
Za te pieniadze szukaj samochodu wlasnie z segmentu A lub B.Wtedy mozesz kupic mlodszy rocznik a nie 20 letniego trupa.Peugeot 206 to dobra opcja ,nadal prezentuje sie dosc nowoczesnie.Przy odrobinie szczescia moze znajdziesz jakas Ibizke albo Forda Focusa.Tak jak wspomnial kolega wyzej-jest to temat rzeka.Osobiscie wolalabym autko mniejsze ale nowsze oraz bardziej nowoczesne niz samochod z wyzszego segmentu przypominajacy ceglowke i z szybami na korbke.
Te nowoczesne to są bardziej awaryjne. Nie każdy takie lubi, pani Martik ;)
A ja polecam Citroena C5
ja polecam mazde 323 sam jeżdzę i jestem zadowolony
Nissan Almera jeżdzę jestem bardzo zadowolony uważam, że auto godne polecenia
No właśnie 206 mi się podoba Rodziny nie posiadam więc tył będzie wolny heh co do mazdy jakoś nie czuje się dobrze w tych samochodach... a jeżeli o Citroen C5 powiem Ci że całkiem samochód nie jest zły :D