Terenowy, bo po ostrowcu osobówką już się nie da jeździć :)
Opel Vectra 1.9 CDTI, Skoda Superb 1.9 TDi, Mazda 6 (tylko benzyna), ładne są Saaby 9-3, chociaż cięzko cokolwiek wiecej powiedziec o twoich wymaganiach, bo za ta kase mozesz kupić nowa Dacie Logan, albo i Jeepa Grand Cheerokee, może sprecyzuj jakie masz wymagania, np. ile robisz km rocznie (czy wiecej w trasie), czy jezdzisz sam czy z rodzina, bo tak to wróżenie z fusów. Te 4 co napisałem na początku są naprawde godne polecenia i za tą kasę można coś wybrac
Dokładnie najpierw się określ jakiego auta szukasz: terenówka, sportowy, rodzinny, pickup:D. Od razu odradzam modele Saaba ale nie ze wzg na jakość wykonania czy awarie bo nie wiem jak tam u nich a raczej na to, że Saab ogłosił upadłość i już skończyła się produkcja tych aut więc może być problem z częściami przy ewentualnych remontach itp.
akurat wiele części z Vectry C pasuje do Saaba 9-3, także z tym raczej nie byloby problemu
no akurat do tego modelu może pasuje a jak z innymi modelami być może też pasują ale trzeba szukać co niekiedy jest czasochłonne. Ja bynajmniej wystrzegałbym się aut gdzie marka jest już upadła. Ale najpierw niech się zainteresowany wypowie co by go interesowało
Chłopie,jak nie wiesz co to kup sobie opla w najbardziej pospolitej wersji np Astra lub vw golfa ,najlepiej bez jakichkolwiek bajerów bez elektryki,z prostym benzynowym silnikiem.Skoro nie miałes nigdy żadnego samochodu ( lub twe pierwsze autko to było 126p) tu kupuj to co popularne,w miarę młode lub skodziankę jak się nie znasz to kup to czego jest najwięcej