Opel zafira z gazem 7 osób przestronny mało pali
Przy zakładzie mechaniki na Wólczance stoi,tylko uważaj bo gościu lubi oszukać.
Starego zardzewiałka umaluje,a po miesiącu wszystko wyłazi.
Ho ho to żeś mu doradził mazda 6, szczególnie w dieslu "polecam" :) Alfa może być tylko jaka? Za 15kpln nie kupi 159, zresztą może i w 166 są lepsze 2.4 bo mniej elektroniki, za to niewiemwiem czy zawieszenie nie aluminiowe. Coś za coś, nie znajdzie się ideału..
Mazda 6 to dobry samochód, ma pewne problemy ale nie znam nikogo kto by na nie narzekał. A z alfą znam, nic się nie psuje tylko muszę wymienić ... bo coś ...
Polecam Toyotę Avensis, Audi A3.
22:21 mazda 6 to dobry samochód? może w benzynie, ale w dieslu? najpierw sie dowiedz ile kosztuje wymiana wtrysków, tak wymiana bo w tym aucie wtrysków nie zregenerujesz, są piezoelektryczne.. dopiero wsadzaj kogos na minę. Alfy to wbrew pozorom dobre auta, może koszta eksploatacji są trochę wieksze ale nie jeździsz żadnym nudnym audi czy tym bardziej toyotą, Alfa jedzie, ma charakter no i nie pomylisz jej z innym avensisem na parkingu. Kwestia gustu.
zejdź na ziemie, alfa to kupa tandety, lepsza wersja fiata choć do auta dobrej jakości jej wiele brakuje do tego wszystkiego to beznadziejne wnętrze, jedyne co mają dobre to silniki diesla nic pozatym.
Wtryskiwacze piezoelektryczne da się regenerować zmieniając same końcówki choć nie jest to pełna regeneracja ale głównie uszkodzeniu ulegają własnie końcówki. Ogólnie odpuścił bym mazdę czy alfę czy jej braci z włoch
Zejdź na ziemię, Alfa ma boskie wnętrze, może mu polecisz jakieś auto znafco a nie przepisujesz gotowe cytaty. Podaj także cenę regeneracji znafco bo jak narazie nie jest ona jeszcze znana, prawdopodobnie będzie to wogóle nieopłacalne poniewaz koszt przewyższy połowę wartości samochodu :)
koszt jednej końcówki zaczyna się od 100zł( w zależności od firmy) zmieni to każdy mechanik który ma odrobinę pojęcie. Jak to nie jest znana? takie wtryskiwacze są regenerowane od kiedy zostały wpuszczone do produkcji więc nie wiem skąd posiadasz taką wiedzę( wiele samochoód ma takie wtryskiwacze), pewnie a jakiegoś artykułu typu onet
Mój znajomy ma Alfe romeo i to kupa. Omijajcie ten włoski badziew szerokim łukiem a ten co chwali alfe to pewnie ma i wystawił ogłoszenie. Nie kupujcie tego dziadostwa czy to w benzynie czy dieslu czy paliwie jądrowy czy w złocie...
W takim razie twój znajomy to kupa i nie czuje jak gra włoskie serce :) całe życie będziesz się tłukł tą swoja mułowatą śkodą. To taki sprytny czeski wynalazek że nawet złodzieje tego nie chcą :))
Mój znajomy - znajomego i znajomy znajomego ............ skoro nie jeździłeś Alfami Romeo i nie masz o nich zielonego pojęcia to się nie wypowiadaj.
Alfa Romeo, najlepiej z silnikiem 2.4 JTD
ja mam bmw e39 520i ceny około 12tys no i trzeba dobrze sprawdzić (jak kazdy używany samochód) moja jest w automacie bezawaryjna na trasie przy spokojnej jezdzie pali 6/100 a w miescie około 12l/100 ale to automat bardzo polecam bmw.Tylko nie rób przeróbek i wiejskiego tuningu.... Dobre sa też saaby i lexusy sa tanie ale może być problem z częsciami zamiennymi.
http://otomoto.pl/seat-ibiza-5-drzwiowa-1-9-tdi-klima-alu-C30033950.HTML
Dla mlodej osoby oraz za te kwote ,bardzo dobrze sprawdza sie Seat Ibiza .