Wchodzi w życie program samochód+.Warunek taki,ze aby otrzymać samochód w gratisie,musisz zgłosić chęć uczestniczenia w comiesięcznych pielgrzymkach.Tu będziesz miał wybór:Częstochowa,Licheń,Kałków,Miedjugorie.Raz do roku będziesz musiał pojechać do pewnego miejsca,tam gdzie rosła brzoza,no i musisz posiadać większe umiejętności w prowadzeniu auta niż ochrona rządowa.
Podobno do 6 dziecka wymiana opon gratis ☺
a jak się ma 4 dzieci to emerytura ta podstawowa najniższa się należy i z torbami Polska pójdzie a i jeszcze dla każdego ucznia po 300 zl jednorazowo i szok
Zabierzemy wam z lewej kieszeni i połowę damy do prawej, nie zauważycie boście gamonie
Każdy pobierający 500+ cieszy się,że ma.Ale nie zdaje sobie sprawy,że on i inni ma na to 500 zł zabierane 700 zł.Nie dają ludziom normalnie zarobić tylko walą ściemę jacy to dobrzy są i będą.Jeden głupszy od drugiego.
Kasandro66, odwiedziłaś ostatnio zakład wulkanizacji?
Zmieniałam opony jak to na wiosnę. Niestety nie przysługuje mi darmowa wymiana; -)
19:06. To pewnie zabuliłaś Kasandro66. Jak mi przykro z tego POwodu...
Nie musi Ci być przykro, skoro mnie nie jest. A zapłaciłam normalnie, tyle co wszyscy :-)
Kasandro66, mam powiedzieć wprost, że wzbudzasz moje politowanie? Nie ośmieszaj się bo nie zamierzam dyskutować z takim płatnym trollem.