Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Samochód :)

Ilość postów: 13 | Odsłon: 1196 | Najnowszy post
  • Samochód :)

Bardzo proszę o Wasze opinie, sugestie i doświadczenia. Chcę kupić samochód w roczniku 96-97. Rozważam opcję Audi A3 i Toyoty Yaris. Proszę o Wasze opinie, który z nich jest technicznie lepszy, ma "tańsze" cześci zamiennie i jeździ bardziej ekonomicznie. Rozważam benzynę i diesla. Z góry dziekuję za pomoc :)./

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Samochód :)

ja wolalbym audi czesci napewno beda bardziej dostepne i tansze jesli chcesz to pomoge

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Samochód :)

a myslales o mercedes a 170 diesel

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

muj kolega a w zasadzie jego zona maja mercedesa a 170 diesla wersji long nie widzialem jeszcze tyle miejsca na nogi z tylu , pozatym super sie prowadzi .polecam a i podobna chca go ssprzedac niebieski 2001 r

Gość_prezes
        Zgłoś
        Odpowiedz

audi lepsze wykonanie ale rozważył bym tego mercedesa miałem i polecam

Gość_xx
          Zgłoś
          Odpowiedz

Mercedes wydaje mi się za duzy gabarytowo.Już. Audi to szalenstwo :-D dziekuje za Wasze opinie.Naczytalam się ze niby yariska jest bardziej ekonomiczna i duzo mniej pali niż takie audi.Co o tym sadzicie?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Mercedes wydaje mi się za duzy gabarytowo ale dziekuje za wasze opinie.Naczytalam się ze niby yariska jest bbardziej ekonomiczna od audii i mniej pali.Co o tym sadzicie?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

żadne porównanie..starszy diesel 1,9 tdi 90km palił mi 6,6l. ON na 100km przy pełnym obciażeniu w vanie VW Sharan...

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Jeździłem i jednym i drugim autem, niby audi fajniejsze ale aluminiowe wachacze i odpadajace przednie kola cie wykoncza kolego, lepiej zdecyduj sie na yarisa, lepiej wyjdziesz na eksplatacji zawieszenia a jazedzi sie calkiem przyjemnie ;)

Gość_KK
      Zgłoś
      Odpowiedz

no yaris na pewno będzie mniej palił ,ale audi jest chyba solidniejszym autem no i ładniejszym :)

Gość_ona
        Zgłoś
        Odpowiedz

kolego z 11.07 a3 ma stalowe zawieszenie nie alu jak w a4 . A takie audi mam jak jestes zainteresowany/a

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Audi solidniejsze?

To dlaczego yaris uznawany jest za najmniej awaryjne auto?

MAm 13 letniego yarisa i jedyne co w nim wymieniałem to klocki, płyny i łączniki.

Gość_Kret
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Mam Yariskę 2003r. 1.0 benzyna. Na chwilę obecną przebieg ok. 190 tys. Przez cały okres eksploatacji tylko jedna usterka - rozsypała się "pochewka", do której kierowca wpina pas bezpieczeństwa. Za nową w ASO w Kielcach dałem całe 83zł. Poza tym tylko wymiana eksploatacyjna (płyny, oleje, filtry, hamulce). Co do spalania - zależy jaką masz ciężką nogę. Mnie paliła od 7 po mieście do niecałych 5 na tracie. Zdarzało mi się jechać nią w 4 osoby (2+2) z rowerami lub boxem na dachu. Spalanie wtedy przy prędkości ok 100 km/h jakiś litr więcej niż normalnie. Jeszcze jeden pozytyw - rozrząd jest na łańcuszku, więc odpada ci wymiana co XX km.

Gość_rob
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery