Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Salon fryzjerski Metamorfoza - prawdziwe opinie

Ilość postów: 15 | Odsłon: 1286 | Najnowszy post
  • Salon fryzjerski Metamorfoza - prawdziwe opinie

Co sądzicie o tym salonie?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Salon fryzjerski Metamorfoza - prawdziwe opinie

Nie polecam ! Tak mi zepsuła fryzurę właścicielka, że łzy miałam w oczach. Dałam jej zdjęcie, z przodu, tyłu itp, to było luźne, proste! upięcie, nie podołała. Zrobiła mi zło na włosach tłumacząc że inaczej by się nie utrzymało- bzdura! ...

To był dzień mojej studniówki-jednego z najważniejszych dni...

Ale co się dziwić, p. Marlena była kelnerką a teraz fryzjerką? bardzo ciekawe...

Gość_Sylwia
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja też niestety nie byłam zadowolona z usługi w tym salonie.

Odrosty blond to nic wielkiego - a jednak...

Gość_n
        Zgłoś
        Odpowiedz

A ja nie zgodze sie z opiniami chodze tam juz od dluzszego czasu i wszystko jest jak najbardziej wporzadku. Wlascicielka jezdzi non stop na szkolenia proponuje cos nowego innego na wlosach a nie jak w innych salonach non stop to samo bez zadnej wizji. Obciecie tez super. Pozdrawiam i polecam

Gość_Karolina
          Zgłoś
          Odpowiedz

POPIERAM W 100% salon rewelacyjny. Dbaja o to zeby wszystko bylo jak najlepiej. Niewiem czemu ludzie oczerniaja innych. Ja sciagalam kolor w salonie i wlosy sa wogole nie zniszczone a kolor taki jaki chcialam byl uzyskany. Rowniez polecam

Gość_Marta
            Zgłoś
            Odpowiedz

Pani Marlena super fryzjer wymysla takie fryzury ze przynajmniej nie wyglada sie jak pol Ostrowca. Umie doradzic kolor ja zawsze jestem zadowolona. Moj maz tez chodzi i dzieci tez prowadzamy wszystko jak w najlepszym porzadku. Pani Marleno nie przejmowac sie tymi zlymi opiniami zawsze ktos musi cos zlego powiedziec albo zrobic na zlos. Pozdrawiam Salon

Gość_Agnieszka
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Odp.: Salon fryzjerski Metamorfoza - prawdziwe opinie

To trzeba bylo od razu powiedziec watpie ze wlascicielka by cie z placzem wypuscila z salonu. Mi wlasnie ona uratowala fryzure studniowkowa, bo bylam w innym salonie i tak mi schrzanili ze masakra a ona wybrnela z sytuacjii choc miala pelno ludzi zlitowala sie i wszystko poprawila bylam MEGA ale to MEGA zadowolona a studiowka byla udana. Wiec nie oczerniaj bo albo jestes z konkurencji albo zazdroscisz jej czegos. A nawet jak byla kelnerka to co jakas hanba skad wiesz gdzie konczyla szkole gdzie konczyla fryzjerstwo. Pozdrawiam szefowa

Gość_MAGDA
        Zgłoś
        Odpowiedz

Absolutnie nie mam zamiaru nikogo oczerniac, kazdy moze wyrazic swoje zdanie skoro juz taki watek na forum zostal zalozony. Nie jestem z zadnej konkurencji.

Poprostu trudno byc zadowolonym z odrostow zółtych skoro włosy ma się platynowe...

Gość_n
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Ja bylam tydzien temu w tym salonie sciagalam sobie kolor i robilam ombre wlosy sa super. Polecam i bede kazdemu proponowac pojscie tam

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Polecam. Chodze od niedawna, ale jestem bardzo zadowolona. Ostatnio nawet robiono mi tam fryzure na wesele i kazdy z rodziny byl pod wrazeniem cos innego ciekawego a nie upitolone loki albi helm na glowie

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

A jakie są ceny takiego ombre?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

A z kad wiesz ze byla kelnerka, czyli najwidoczniej musisz ja doskonale znac i chcesz jej narobic kolo.....Ludzie sa wredni zazdroszcza i mysla ze wpisem na forum popsuja komus opinie. Pozdrawiam szefowa i salon bo jest tam naprawde wysoki poziom wykonywania usług. POLECAM

Gość_Paulina
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ludzie po prostu zazdroszczą i myślą, że jakimiś głupimi wpisami spowodują, ze ludzie tam nie będą chodzić. W końcu komuś udało się obciąć mojej mamie włosy w normalny sposób, by to nie była męska fryzura. Nie będę mówić gdzie obcięli wczesniej na tak krótko, że nie musiała odwiedzać fryzjera przez ponad 3 miesiące, a zwykle chodzi co niecałe 2 miesiące. Włosy bardoz ładnie wycieniowane, w końcu nie stoją we wszystkie strony.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Właśnie znalazłam swój salon - to Metamorfoza. Jestem zadowolona, bo właścicielka fajnie obcina. Pierwszy salon w którym zostaje :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja wybieram się dziś na cięcie do nich więc napiszę wieczorem szczerą ocenę-dodam że nigdy jeszcze tam nie byłam.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -