a ja tam nie byłam zadowolona z usług tego salonu. Czesała mnie taka pani blondynka nie wiem jak się nazywa, czy to włascicielka czy nie. w kazdym bądż razie nie jestem zadowolona i wiecej tam nie przyjdę.
dre sobie p.Ania to fryzjerka na wysokim poziomie chyba zartujesz........................dziewucha jak dziewucha ze wsi.ty chyba nie widziales lub widzialas ladnej dziewczyny.
mnie sie nie podobalo uczesanie nie umie robic lokow wyszlam i sie wszystko porozwalalo,dla mnie zenada.
dobre .. heheh
"Pani Ania to fryzjerka na bardzo wysokim poziomie.
Pracuje na bardzo dobrych produktach i jest bardzo dobrze wykfalifkowana"
Nom..."kfalifikacje" ma rzeczywiscie ZNAKOMITE.
eh zalosne...jak cos dobrego napisane to znaczy ze sama sobie fryzjerka napisala a jak cos zlego to napewno szczera opinia.
skoro sie nie zamknela po roku to znaczy ze chyba ma co robic jak grono innych fryzjerek
wies wyjdzie z czlowieka,ale czlowiek ze wsi nigdy.to sie dotyczy slynnej ani.
A co ona robiła przy ul. Reja? Z czego jest słynna :)?
Nigdy nie słyszałam o tym salonie a gdyby był dobry na pewno bym wiedziała bo pracuje branzy ślubnej w sukniach.Spalić włosy po najlepszych stylistach.To młoda dziewczyna i dpiero się uczy, ale z takimi cenami to ona kariery w tym mieście nie zrobi.
Czytam wszystkie wpisy i czego można było sie spodziewać- jak zwykle oszczerstw-prawie jak w każdym wątku, ale tak to zwykle na naszym forum bywa. Zastanawiajace jest tylko to komu zależy aby niszczyć druga osobę, kogoś kto coś robi a nie siedzi i narzeka. Ja kilka tygodni temu miałam przyjemność być czesana przez panią Anię i dla mnie super- zarówno strzyżenie(włosy bardzo ładnie się układają) jak i samo uczesanie-wszelkie uwagi zgłosiłam od razu co zostało skorygowane-uniknęłam poprawiania w domu lub jak to często bywa po wizytach w zakładach zanurzania głowy pod prysznicem:) Osobiście polecam nawet dla samego faktu, iż od początku do końca zajmowała się mną jedna osoba a nie kilka praktykantek z doskoku, a fryzjer do którego się umawiam podchodzi jedynie spryskać włosy lakierem i przyjąć pieniądze. Oczywiście otrzymałam od właścicielki salonu próbkę preparatu do stylizacjii, z którego byłam niesamowicie zadowolona. Polecam wszystkim-ja będę na pewno odwiedzała ten salon, a życie osobiste Pani Ani to jej sprawa.
A jeszcze jedno jeśli chodzi o jej urodę to faktycznie bardzo ładna i miła dziewczyna-a więc nasówa się myśl, że te mało pochlebne wpisy pochądzą od zazdrośnic nie grzeszących urodą i chyba się nie mylę. Oczywiście mój komentarz to nie autoreklama możecie wierzyć bądź nie. Pozdrawiam:))
Ania jest dobra fryzjerka i tyle w temacie...
Potwierdzam przedmówczynie praca fryzjera jest niezwykle cieżką pracą i nie zrozumie nikt kto nie stanie po stronie osoby która wykonuje ten naprawdę ciężki zawód. jest wiele osób które zazdroszczą że komuś się wiedzie ale tylko dzięki swojej ciężkiej pracy. Pracowałam u Ani i wiem że kazdy klient jest traktowany na najwyższym poziomie. nie ma tam rozgraniczania na bogatszych i biedniejszych jak w wielu innych salonach. Ceny fakt nie są niskie ale jest pewność że płaci się za jakośc i dobre kosmetyki, wiele salonów fakt ma opakowania z loreala i palety kolorów najlepszych firm, ale jakich uzywają naprawdę???? no własnie, najczęsciej wlewane i uzywane te najtańsze bo klient i tak nie zauważy różnicy. Ania jest naprawdę osobą której można oddać swoje włosy. Wiele wie i zagięłaby niejedną fryzjerkę z ostrowca i okolic. Aniu jeśli to przeczytasz to trzymam za Ciebie kciuki za dalsze sukcesy, mimo tego że nam współpraca nie wyszła. Pozdrawiam.
co sie stało z tym salonem?gdzie teraz jest?
już go nie ma . zamknięty. co się dziwić z takimi cenami w Ostrowcu..jeszcze chociaż jak by to było warte takiej ceny...