Witam,
Czy ktoś może nam polecić jakąś sale na wesele na 70 osób. Byliśmy w większości tych najpopularniejszych ale wszędzie wymagają minimalnej liczby osób najczęściej 100. Wiadomo, że z tych 70 osób które zaprosimy nie wszyscy przyjdą chociażby osoby towarzyszące. Najlepsze byłoby jakieś miejsce od razu z noclegiem bo mamy dużo przejezdnych gości. Pomocy!
no to już przegięcie wymuszanie minimalnej liczby osób, co to znaczy? bzdura jakaś, kto tak wymaga? który lokal?
W werandzie jest nowa sala na taką ilość osób. Więcej nawet tam nie wejdzie więc chyba powinno być ok.
Wszystkie lokale tak wymagają gościu 11:30 bo chcą więcej zarobić. Eh, gdzie te czasy gdy wesela odbywały się w zwykłych remizach a zabawa była super do białego rana?
Bursa szkolna k. Budowlanki bardzo kameralna sala do 100 osób.
Pałac Tarnowskich -tu nie ma zadnych wymuszeń
chata magnolia na kilinskiego
A był ktoś może w tej chacie magnoli ostatnio? Chyba w sylwestra była tam jakaś impreza. Jakie jedzenie, obsługa?
Bardzo fajny lokal jest w Brodach "przystań wodna" - nowy, z miejscami hotelowymi.
Na ok. 60 osób robiliśmy w Gromadzie (hotel). Fajnie i niezbyt drogo.
W Panoramie my robiliśmy wesele na 50 osób i mają noclegi.
ja miałam wesele na 65 osób i miałam w malpolu na tej dolnej sali, bardzo fajnie polecam
My swoje mieliśmy na Boksycce w Arkadii i gości było około 60 osób.
Pod parowozem tam maja sale gdzies na 60 osób
Skarbka u pani Alinki. ALBA Niedrogo bierze fajna kobitka
"Alba" w Skarbce k. Bałtowa - robiłem tam wesele na 60 osób w 2007r