Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Saab 9.3

Ilość postów: 13 | Odsłon: 1627 | Najnowszy post
  • Saab 9.3

witam.mam pytanie.co myslicie o saabie 9.3 sedan rok 2003 silnik 2.0t VECTOR benzynowy.polecacie czy raczej odradzacie?kupili byscie?znalazlem fajny okaz za granica PO i nie wiem co myslec czy sie zdecydowac.

Gość_gosciu
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Saab 9.3

Sam się mocno nad nim zastanawiałem. SAAB ogłosił upadłość i też śledzę jakie są ceny aut, czy w dół jako złomek, czy w górę jako okazy pewnej epoki. Auto sprzeczne wywołujące emocje, tak samo jak dyskusje o Alfa Romeo - a ja lubię nietuzinkowość, mimo wszystko rozsądek wygrał u mnie. Nie umiem cie dokładnie odpowiedzieć, bo go nie miałem, ale czytałem wiele, ponoć drogie w naprawach, problem z odsprzedażą i naprawdę trzeba dobrego mechanika.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Gdzie tam temu wieśniackiemu saabowi do ALFY 159

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Odp.: Saab 9.3

człowieku jaka upadłość... dawno juz saaba wykupili... znam gościa który w klubie saaba działał i na serwisie... roczniki po 2000 r. to juz nie to samo... ja pojeżdżam 9-3 co prawda starszym ale nie zamieniłabym go na żaden inny... jeśli drogie w naprawach to mi powiedz o ile... przecież to składak jak każdy.. trochę z niego vectry itp. podstawowa sprawa przy naprawach.... nie psuje się... zresztą nie pamiętam które silniki są awaryjne po 2000 r., ale szału nie ma...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Nie pchaj się w ten szajs, straci na wartości za 2 - 3 lata do tego stopnia że połowa polaków będzie nim jeździła ponieważ będziemy go skupować z całej UE.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

gościu 17,53,a które auto nie traci na wartości ? chyba twój wieśniacki Łopel,albo Wsiowagen z agroTuningiem.Saab to jest klasa i nie dla przeciętniaka

Gość_kierowca
        Zgłoś
        Odpowiedz

Kierowca,jak jesteś szoferem pksu kursującego do Waśniowa,to nie dziwne że saab jest dla ciebie klasa.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

jeśli mówisz o szajsie... przewiozłabym Cię moim, wtedy zobaczyłbyś co to znaczy klasa..

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Super Auto! Miałem saaba 93 w wersji 2.0 turo automat. Auto bezawaryjne przejechałem nim wiele tysięcy km. Nie piszcie bzdur jak nie macie pojęcia.Kupuj i nie żałuj.

Pozdrawiam ze Skandynawii

Gość_bentley
          Zgłoś
          Odpowiedz

wlasnie ze skandynawi chce go kupic i nie wiem co robic.czy pozniej za 2 ,3 lata go sprzedam jak bede chcial.nikt nic nie doradzi

Gość_gosciu
            Zgłoś
            Odpowiedz

a ja mam piekny saab 9-3na angielskich tablicach autko marzenie polecam

Gość_ojej
              Zgłoś
              Odpowiedz

mam Saab 9000,ma przejechane 0,5mln km i prócz wymiany płynów,klocków nic przy nim nie robię,nawet nie wiem gdzie są bezpieczniki,co do jazdy to bajka,dobrze trzyma się drogi i najważniejszy komfort i przestrzeń

Gość_realista
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

sprzedasz zawsze tylko kwestia ceny i wyposażenia teraz to ludziska wymagające EL i KLIMA to standard .A tak na poważnie to wszystko się sprzeda to tylko kwestia czasu i ceny .

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę