Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Odp.: Rynek, 25.03.2017, godzina 12:00 - odśpiewanie Ody do Radości

Podobno to zgromadzenie jest nielegalne ponieważ nie zostało zgłoszone w urzedzie miasta.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Dobrze , że zaznaczyłeś ,,podobno,,.

Jest legalne, tak jak przynależność Polski do Unii Europejskiej.

Czy śpiewanie hymnu Europy jest nielegalne?

Czy wg. nacjonalistów,,ostrowieckich patriotów,, okazywanie Polaków przywiązania do idei wspólnoty europejskiej stanowi zalążek przestępstwa?

Nie damy się wykluczyć z rodziny europejskiej , czy wam się to podoba czy nie.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

A kto to niby chce wykluczyć Polskę z UE?Możesz podać konkretne żródło?Czy tylko tak klepiesz bzdury serwowane przez totalną opozycję.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Odp.: Rynek, 25.03.2017, godzina 12:00 - odśpiewanie Ody do Radości

Tak głośno krzyczycie o łamaniu prawa przez rząd, więc najpierw może sami zapoznajcie się z prawem o zgromadzeniach. Jeśli nie zostało zgłoszone to nie jest legalne i organizator musi liczyć się z konsekwencjami prawnymi. Pod spontaniczne zgromadzenie na pewno ten cyrk nie podpada.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Gościu 22:18 nazywając Ostrowieckich patriotów nacjonalistami popełniasz przestępstwo. Masz na to dowody? Chcesz spotkać się w sądzie?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Wszystko w Ostrowcu co nie pachnie komuną jest nacjonalizmem ?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 56

Nie popełnia przestępstwa, ponieważ poglądy nacjonalistyczne nie są niczym złym. Nie można przecież zakazać postawy społeczno-politycznej uznającej naród za najwyższe dobro w sferze polityki. Jak mi ktoś mówi, że jestem nacjonalistą to nie czuję się tym urażony.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

Jakie tam zgromadzenie, przyjdzie garstka osób jak ten protest kobit :) Ludzie nie są głupi, nie potrzebują uczestnictwa w takich kabaretach.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

Patriotyzm trzyma.A silę ma wielką.Chyba że chodzi o tenkrajowców i tymkrajowców.Przepraszam...Europejczyków.

Gość_kgb
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 63

@16:43 sam wyjeżdżaj i nie uszczęśliwiaj nikogo na siłę. Przecież jesteś Europejczykiem a nie Polakiem.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 105

Nikt nikogo nie trzyma na siłę ale nie powinien też narzucać mu swoich poglądów, gościu z 16.43. Jeśli myślę inaczej niż ty to znaczy że nie mogę mieszkać w swoim domu w Polsce - domu, który sam zbudowałem? Bo nie zgadzam się z euroentuzjastami? Bo nie podoba mi się, że ktoś obcy chce u mnie wprowadzać swoje rządy i dyktuje mi co mam robić i jak mam myśleć?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Cyt.: "Maisto Ostrowiec włącza się..." - Sorry Kasandra66 ale mów za siebie. Ja jak i wielu innych mieszkańców tego miasta nie dołączamy się do tej farsy. Jutro zobaczymy co znaczy dla Ciebie zwrot "miasto Ostrowiec" - 10, 20 a może 50 osób?? Daruj sobie takie hucpy. Na prawdę niektórzy mają nadmiar wolnego czasu....

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

A ja tam wolę Hymn Polski. Nie mam nic przeciw UE ale Polska jest najważniejsza.

Urządzacie kolejną awanturę przeciw polskiemu rządowi Prawa i Sprawiedliwości.

Kłamiecie Polaków imputując rządowi chęć wystapienia z UE.

Na kłamstwie niczego nie zbudujecie "euroentuzjasci" Wasze akcje są dziwne a najcześciej żałosne.

Gość_d33
      Zgłoś
      Odpowiedz

Popieram gości z 20:13 i 20:30. Kasandro mów za siebie.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ona jak zwykle sugeruje że wypowiada się za masy a wychodzi jak zwykle że za garstkę.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie zapomnijcie euroentuzjaści o "hop, hop, hop kto nie z nami ten ......" !

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 45

Kasandro jestem z toba ja i moi znajomi

DO ZOBACZENIA NA RYNKU

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

jest was 3:)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
30 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę