Byłam tam na rozmowie kwalifikacyjnej.. niby coś takiego jak TP, Orange, że dzwonisz do ludzi i namawiasz na zmianę abonamentu. Ogólnie miejsce mało przyjemne, biurko szafka i tyle..
zakład pracy niewolniczej, wiem co mówię, nie wiem czy ta firma ma nawet jakąś nazwę, czy jest zarejestrowana, praca 7,5 godz dziennie za 600zł pod warunkiem jeszcze że zdobędziesz umowy na te 600zł, nie polecam! to jest skandal żeby tak ludźmi pomiatać!
No jak znajdują ludzi na tyle głupich lub tak zdesperowanych żeby dawali sobą w ten sposób pomiatać to mogą sobie pozwolić na wszystko.
Oficjalnie nazywa się to Partners Group Polska nie polecam zarobki typu 300-600zł o ile masz tyle umów i przy okazji 50%umów jest anulowanych nie koniecznie przez klienta....
hmm, moja koleżanka mówiła że tam pracowała, była świeżo po maturze, i była bardzo zadowolona,nie dość, że zarabiała 1000 - 1700 zł, to jeszcze atmosfera bardzo fajna,dużo luzu, czego nie mogę powiedzieć o bardzo znanej restauracji w której mam przyjemność pracować i suma sumarum ani pieniędzy ani ludzkich warunków