A to znajdzie sie nastepny koziol ofiarny i zaprowadzi do domu
Jutro walne dla Rosoch. Zapraszamy podziękować za docieplanie "zaplanowanych" bloków.
A pójdziemy i podziękujemy. Nie wiem jak było za poprzedniej rady ale wiem, że tak jak jest dziś być nie powinno.
Masz rację. Docieplają bloki jako ostatnio budowane. A pierwsze to już im się nie należy docieplenie. Jak to jest? Wytłumaczy mi to ktoś?
PANIE M - 24 POWINIENEŚ WYSŁUCHAĆ RACJI MIESZKAŃCÓW SM "KRZEMIONKI", A NIE STRASZYĆ PROKURATURĄ
- BEZ KULTURY - JAK I CAŁA RADA NADZORCZA SZEFUNIA M-24
Tak Stawki 27 rok bud. 1984 masz starszy.
Tu nie chodzi o kolejność dociepleń, chodzi o kompetencje, o wykształcenie o wiarygodność o elementarną kulturę o uczciwość i lojalność wobec wszystkich mieszkańców w zarządzaniu naszym olbrzymim majątkiem jakim są nasze mieszkania. Chodzi o to abyśmy mieli co zostawić naszym dzieciom a nie drżeli o to że w wyniku braku jakichkolwiek umiejętności menadżerskich doprowadzą spółdzielnie do ruiny i bankructwa. Przykłady jak to sie dzieje mamy w O-cu np.bloki na polnej czy Ogrody. Nie dopuśćmy do tego i wybierzmy ludzi którym będziemy mogli zaufać. Powierzmy nasz majątek w mądre i godne ręce.
to przyznaj sie gosciu ile jest Twój blok zadłuzony i nie miej pretensji do garbatego że ma proste dzieci!!!o tym też trzeba pomyslec i nie pieprzyc głupot innym Bo i tak nie dojdziecie do KORYTA!!!! tym sposobem Nie macie za grosz kultury żeby wkładac do skrzynek dzisiaj na kogo mamy głosować!!!! to jest chamstwo i bezczelnosć! kazdy lokator jest dorosły i wie na kogo zagłosuje a starszy pan dzis chyba sie wykonczy z tymi ulotkami Szkoda że za pózno wyszedłem za tym panem bo bym go przywitał z dużym usciskiem Ale jutro napewno go rozpoznam!!! jesli bedzie na zebraniu
Tak, jestem dorosły i wiem że zagłosuję przeciwko M24.
Każdy miał ulotki ludzie m24 też, sam widziałem!!!
10:36 ale jakie ulotki? Nie miałam żadnych. Mówicie o latach wstecz? Teraz nawet pytałam znajomych i nikt nic w skrzynce nie miał. Mamy domofony (oczywiście założone na własny koszt) i te domofony powstrzymały ludzi z ulotkami? Hm, z kauflanda mam czy l.eclerka.
M 24 twoje zachowanie wobec czterech kandydatów do Rady Nadzorczej było chamskie i nie strasz mieszkańców prokuraturą, bo ONI dają ci na chleb płacąc czynsz. A zresztą wiele ci brakuje do współpracy z ludźmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do 21,23
A kto na poprzednich wyborach latał nocami i wrzucał do skrzynek z listą, która obecnie rządzi?
Kto obrażał stary zarząd i radę?
Jak śmiesz jeszcze nas pouczać.
Co do uścisku, o którym piszesz to tylko do takich zachowań jesteś zdolny?
Dzisiaj walne dla Rosoch. Zapraszamy
Dzisiaj walne dla Rosoch. Nie siedź w domu idź i decyduj
09:42 - SPÓŁDZIELCY Z OSIEDLA ROSOCHY, posłuchajcie uważnie pana Żaczka. Na WZ w dniu 7 czerwca publicznie przyznał, że opuszcza Ostrowiec i naszą Spółdzielnię i nie będzie już dalej "działał" w Spółdzielni. Ale przed opuszczeniem Spółdzielni przygotował na WZ prezentację , którą to prezentacją udowadniał nam, że płacąc za czynsz WIĘCEJ, to tak w zasadzie płacimy MNIEJ. Pan Żaczek mówi, że 2>4 czyli on płacąc obecnie na czynsz więcej niż poprzednio, to w rzeczywistości teraz płaci 20% mniej. Takie to jest myślenie pana Mietka. Zresztą na WZ we wtorek podczas tej swojej prezentacji użył słowa socjotechnika, definicja słowa poniżej:
socjotechnika, (ang. social engineering) w politologii, socjologii i marketingu to zespół technik służących osiągnięciu określonych celów poprzez manipulację społeczeństwem.
Stanowi jedną z najważniejszych form oddziaływania aparatu państwowego, partii politycznych i elity władzy na tych:
• których się już kontroluje;
• których się pragnie kontrolować;
• którzy przeszkadzają w sprawowaniu pożądanej kontroli[1].
Osoba posługująca się socjotechniką sądzi, że cel, do którego dąży, jest ważniejszy niż prawda czy niezależność myślenia osób poddawanych manipulacji. Socjotechnika odwołuje się do emocji człowieka i stara się uśpić ludzki rozum. Często socjotechnik stara się przekonać odbiorcę jego przekazu do swoich idei nawet kosztem nieetycznego odrywania ich od rzeczywistości, bo sądzi on, że cel jego działalności uświęca środki.
12:19, Panie Żaczek, o sobie Pan pisze w 3 osobie? WZ dotyczy 2015 r., a nie naście lat wstecz. Nie przychodzimy na Walne słuchać wywodów z poprzednich lat, bo to było co rok, ale tego, co jest, proszę szanować nasz czas.