do 13:47 - no ale o co chodzi? Przecież jest pani w Tanich Opłatach dodatkowo zatrudniona i na kasie od niedawna też siedzi jeszcze jedna pani, to razem 3, nie wiemy gdzie podziała się 4 kasjerka. Podobno jest, tylko nie wiemy gdzie.
MIREK 24 I TY MASZ REPREZENTOWAĆ MIESZKAŃCÓW SM "KRZEMIONKI" - POWIEM CI KRÓTKO - TO WSTYD!!!
MASZ BRAK UMIEJĘTNOŚCI WSPÓŁPRACY W GRUPIE, TO JAK MASZ REPREZENTOWAĆ MIESZKAŃCÓW I TAKĄ SUPER SPÓŁDZIELNIE, PAKUJ SIĘ!!!!
23:00 oj, nie Ty jeden.
Również wybieram się w tym samym celu na WZ gościu 23:00. Witaj w klubie.
a po co tyle kasjerek w spółdzielniach (moja sp-nia to HUTNIK i też są dwie - za dużo roboty nie mają), wiele osób ma stałe zlecenia, płaci przez internet, a te panie to się przez te osiem godzin chyba dosyć nudzą tym czekaniem na wpłacającego
P. Marianie jak nie wie się co się pisze to lepiej nie pisać. W promieniu kilkudziesięciu metrów od spółdzielni są 3 punkty poboru opłat. Skoro są takie punkty to znaczy że jest zapotrzebowanie na takie usługi. W spółdzielni krzemionki zapłaci pan każdy rachunek za 0,99złotego. I raczej kasjerki się nie nudzą.
Piszesz o komercyjnych placówkach pobierających opłaty za media, a gość wyżej pisze o kasjerkach pobierających opłaty za czynsz. Jak to się ma do tego, że wg prawa Spółdzielnia nie może zarabiać? Dochód przeznaczany jest tylko na wynagrodzenia? To jest paradoks.
oJ, nudzą. Kolejek tam nie widzę no i nie wszystko się da tam zapłacić.
Czy wybieracie się Państwo Spółdzielcy na WZ w dniach 7 i 9 czerwca o godz. 17 by oddać swój głos na zmianę obecnej ekipy i zmian w Statucie Spółdzielni?
zmiana ale na jaką ekipę? poprzednią?
15:45 na całkiem nową, nowiusieńką
Ja swoje 4 literki ruszam i idę
Mieszkam na Ros 13 lat i nigdy nie byłam na WZ. Tym razem będę. Zgadzam się z tym wpisem.
Mieszkam 25 lat na Stawkach i doczekałam się czasów kiedy to mieszkańcy decydują gdzia idą ich pieniądze. Pójdę i nie pozwolę aby wróciło to co było.
Hmm. Przecież mieszkasz na Rosochach i jesteś mężczyzną.
Ide na walne odwolac pania SEKRETARZ
do 21:22 no to kto ją teraz będzie podtrzymywał jak "zasłabnie"?