PO-PARCIE PALIKOTA | 32% WIĘŻNIÓW Z ZK, RESZTA TO GEJE LESBIJKI ,BYLI SKAZANI ,LECZĄCY SIE PSYCHIATRYCZNIE, NARKOMANI oraz inni uzależnieni TRANSEKSUALNI (SEJM) ORTODOKSYJNI ATEIŚCI SAMA ELITA 40-toMILIONOWEGO PAŃSTWA dlaczego brak pedofili i prostytutek panie januszu to błąd???????/
odpowiedz
uuu Czy masz jakieś kompleksy? Może porozmawiamy o nich.
A czego oczekiwać po człowieku, który zmienia poglądy jak chorągiewka? Teraz gorliwy antyklerykał, zwolennik gejów, transwestytów itp, a przed laty wydawca prawicowego magazynu, nie rozumiem jego fenomenu.
KUl to uczelnia prywatna, finansowana dzieki konkordatowi i czesnemu.
Ja też na niego głosowałam. po pierwsze po to, że ktos leppera zastapic musi,a przede wszystkim, ze mam nadzieje, ze utemperuje kosciół katolicki. niech sie kosciół zajmie wiara a nie poityka i kasa. a co mu z tego wyjdzie zobaczymy :)
nawet, gdyby mu sie nie udalo to wolę jego niż PiS i PO.
Tez mi cos ... jak rozumiec czlowieka ktory zmienia poglady jak choragiewka. A Tusk i Kaczynski nie maja co chwila "cudownych" przemian ?
Dopiero pamietam jak Kaczynski chcial sie godzic ze wszystkimi i miala byc cudowna przemiana po smierci brata.. Wszystko do czasu gdy nie zostal wybrany na prezydenta