Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Rozwód

Ilość postów: 15 | Odsłon: 2182 | Najnowszy post
  • Rozwód

Proszę o pomoc jak przeprowadzić rozwód , do kogo się udać po poradę , do jakiego prawnika , jak złożyć pozew . Nie mogę dłużej tkwić w nieudanym związku .

Gość_Marta
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Rozwód

osoba z rodziny brała prawnika rafała jabłonskiego, prowadzil on sprawe rozodowa i podzial majatku, oglnie z uslug byla zadowolonoa i cenowo tez jakos nie duzo wzial

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja też korzystałam z kancelarii p. Jabłońskiego. Polecam .

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Rozwód

Dziewczyno sama stań na sprawie bo adwokat z Ciebie ściągnie skórę. Jak drugi raz bym się rozwodził, to już sam bym stawał w sądzie.Dużo rzeczy wiem i teraz sam potrafię napisać pozew i inne proste pisma sądowe. Jak chcesz z winą to dłużej, bez winy krócej i nie potrzebny adwokat.Poczytaj w necie zanim złożysz pozew.

Gość_praktyk
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Po co wychodzicie za mąż, skoro później trzeba się sądzić

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jak się wychodzi za mąż lub żeni, to nikt nie zakłada rozwodu, prawie nikt oprócz szaleńców i oszustów matrymonialnych.

Gość_praktyk
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Statystycznie co 3-cia para bierze rozwód.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie bierz absolutnie żadnego adwokata bo nic to nie daje a on się na tobie bogaci - sąd na rozprawie nie dopuści go do głosu . Najlepiej rozwód bez orzekania o winie (udowodnić winę jest trudno i kosztuje wiele zdrowia), a wzory pozwu masz w internecie -wystarczy 3 godzinki isama napiszesz ( adwokat weźmie ok 250-300 zł

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

święta racja gościa z 7:51 adwokat obije tylną część ciała,drugi adwokat drugiej stronie zrobi to samo a jak weżmiesz podział majątku przez sąd to najpierw wpłacisz połowę wartości tego co chcesz podzielić i wyjdzie Ci skórka za wyprawkę.Jak zrobisz to z rozsądkiem i rozumem to oki. Jak capniecie się za łby przed sądem to sąd was oboje nauczy rozumu.Adwokat Cię podpuści że Tobie się należy więcej ,drugą osobę drugi adwokat podpuści i kto zarobi? adwokaci obaj bo po długiej sprawy przy kielichu was wyśmieją.Tak prawda wygląda a jak nie wierzysz to dalej szukaj dobrego adwokata i sie przekonasz kto miał rację ,oczywiście po sprawach ,które latami sie będą ciągnęły

Gość_fiona
              Zgłoś
              Odpowiedz

O matko jedyno nie róbcie rozwodu bo jak pleban się dowie to o matko jedyno!

Gość_mocherowy
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Po co te dogryzania ? Skoro chce rozwodu i pyta o rozwód to jej sprawą. Wszystko jest dla ludzi. To nie kącik porad typu po co i dlaczego tylko konkretnie o rozwód.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Każdy jest mądry jak już przejdzie te procedury w sądzie i poucza a ciekawe ile niewiadomych i nerwów było przed pierwszą sprawą rozwodową. Nie słuchaj tych co się tak wymądrzają, udaj się o poradę do prawnika tylko zdecyduj wcześniej czy rozwód chcesz z orzeczeniem czy bez orzekania o winie. Pomoc adwokata to ogromne wsparcie również psychiczne.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

ha ha ha jakie wsparcie psychicznie ? na mojej sprawie sędzia nie pozwolił mu nawet słówka pisnąć .Zresztą - nie wysilał się w niczym ale skasował mnie równo 1400 zł - kasa wyrzucona w błoto

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Każdy tu ma po części racje, wygodnie jest w sądzie jak pełnomocnik wszystko załatwia , z drugiej strony trochę to kosztuje

Gość_Otis
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Jestem po rozwodzie i po pozbawieniu praw byłego męża do dziecka (na co sobie starannie zasłużył ) z czystym sumieniem mogę polecić mecenasa Miedzyblodzkiego moim przeciwnikiem był mój były i Jabłoński wszystkie sprawy to Ja wygrałam :) wiekowy ale i szanowany adwokat

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę