Witam, drogie Panie, czy któraś z was mogłaby polecić jakiś krem, badz cokolwiek innego na rozstępy? pozdrawiam.
Co byś nie stosowała,istniejące już rozstępy zostaną z Tobą na zawsze :) Możesz jedynie kremami je trońkę rozjaśnić.Polecam się z nimi po prostu zaprzyjaźnić i je zaakceptować :)
A ja się zgadzam z wpisem z 11.17 ....rozstępy nie są może i piękne ..ale 90% dorosłych kobiet po porodzie po prostu je ma tu i tam i już . Wszelkie kremy są skuteczne ale stosowane w trakcie ciąży kiedy to skóra się rozszerza i kiedy potrzebuje być bardziej elastyczna aby się nie rozwarstwić ...po porodzie kiedy już są możemy jedynie zadbać o to aby były bledsze i mniej widoczne i po prostu je polubić zamiast się nimi zadręczać ...
dobrym kremem jest czysty kolagen,ale bardzo drogi,rozstepy jesli sa jasne mozemy ich sie w ten sposób pozbyc,kolagen naturalny równiez dobry na obwisła skóre,do kupienia albo u przedstawiciela albo na allegro lub od producenta,na dosc długo starcza i ładnie napina skóre.
Trzeba je polubić niestety. Z czasem zrobią sie bledsze. Ja w czasie ciąży niczym sie nie smarowałam i rozstępów nie mam. A mam kolezanki które smarowaly sie mustela a rozstępy i tak wyszły.
ja tez jeszcze 2 lata temu staralam sie z nimi walczyc, teraz sie juz pogodzilam z tym ,ze po porodzie moje cialo nie bedzie juz nigdy takie jak kiedys:(