Bylem dziś na meczu siatkówki KSZO (niestety dziewczyny przegrały 3:0), ale co mnie zastanowiło sobota godz 17.00 wstęp darmowy a na trybunach z 200 osób. Czy jak na takie miasto i I lige to nie troche mało? Na starą halę i II ligę przychodziło 500 osób. Jak zachęcić mieszkańców miasta do odwiedzania hali i innego spędzenia wolnego czasu niż przed telewizorem?
Dla niektórych może za daleko na hale, może się nie chce...
Bo mieszkancy tego miasta moj drogi kibicu sa malkontentami ktorzy wola tylko narzekac na to ze nic sie nie dzieje zamiast ruszyc dupe i sie gdzies wybrac ;)
Trzeba też mieć z kim :-) ja chętnie bym poszła a nikt z moich znajomych nie lubi siatki :-(
Ewa to może nast razem pójdziemy razem?
Poziom naszego dopingu też sięgnął dna a szkoda bo na hali Norwida wygladało to nawet cierkawie a na nowej hali poprostu lipa!!!!!!!!!!!
lepiej zamówić pizzę i walić browary przed telewizorem, smutna ostrowiecka rzeczywistość :(
Pewnie brak marketingu robi swoje. Ten sam problem od dawna istnieje na piłce nożnej i problem z frekwencją podobny.
a prezes tak bardzo się stara, szkoda.
ja nawet nie wiedzialem o meczu, a tym bardziej ze za darmo.
A kiedy następny mecz :-)
7 stycznia prawdopodobnie o 17.00
Reklama, reklama, reklama!!! To by dużo dało. A atmosfera na hali jest usypiająca. Boję się klaskać, żeby nie pobudzić starszych Pań i Panów. Na IV było wiele fajniej, choć mniej wygodnie!!!
Powiem wam, że nie ma atmosfery na tych meczach, ja akurat wkurzałem się bardzo jak paru pajaców z Radomia śpiewało " jesteśmy u siebie" Może gdyby robić taką oprawę muzyczną jak na meczach Reprezentacji to bardziej by coś poszło a po drugie to jest nas mało! 7.01.2012r jest następny mecz, więc powiadamiać znajomych i wszyscy na mecz!
Dokładnie, REKLAMA !! Daję głowę, że połowa mieszkańców nawet o tym nie wiedziała. Poszedł bym, ruszył by z domu tyłek, nawet sam... Ale nie wiedziałem o tym...
Ja gdybym mieszkał w Ostrowcu pewnie bym wpadał na te eventy, ale że przyjeżdżam tylko czasami to wówczas staram się to robić ;)