Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Różnica wieku 20 lat...

Ilość postów: 24 | Odsłon: 2169 | Najnowszy post
  • Różnica wieku 20 lat...

Duża różnica wieku między partnerami w związku. Czy każdy na taką parę musi patrzeć z niesmakiem skoro oboje się kochają i szanują? Czy i Wam w pracy z tego powodu współpracownicy robili jakieś docinki?

Gość_rena
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Różnica wieku 20 lat...

Zależy kto jest starszy w związku kobieta,czy mężczyzna ?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jak mężczyzna to w porządku, a jak kobieta, to tzw opinia publiczna nie zostawi na niej suchej nitki...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

STARSZY JEST MĘŻCZYZNA, RÓŻNICA JEST DOKŁADNIE 21 LAT

Gość_rena
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie krzycz,głuchy nie jestem.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Różnica wieku 20 lat...

To do przyjęcia, najwyżej za kolejne 20 lat będzie go żona na wózku wozić :-)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Ja jestem dokładnie w takiej samej sytuacji, niestety wiem z własnego doświadczenia, że ludzie w Ostrowcu dość sceptycznie podchodzą do takich związków, gdzie różnica wieku jest ewidentnie widoczna. Mimo, że część z nich teoretycznie nie ma nic do tego i wszystko jest w jak najlepszym porządku to widząc taką parę na mieście obróci się za nią kilka razy. Ostrowiec jest małym miastem i na każdym kroku szuka się tematu do sensacji. Tym bardziej Ci, którzy sami nie są do końca w porządku, szukają w życiu u innych, by być może w jakiś sposób się dowartościować. " A bo ona to to, a bo on to tamto". Wedle przysłowia " źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz " . Nie rozumiem jedynie dlaczego w tak negatywny sposób jest do odbierane. Jeśli ludzie są ze sobą szczęśliwi, kochają się i szanują to co ma wiek do tego. - " Psy na lata i wzrost się nie gryzą". Lepiej żeby taka osoba była w "związku" [niekiedy] ze swoim rówieśnikiem, nie była szanowana i kochana tylko dlatego, że mentalność ludzka nie akceptuje jej związku z człowiekiem, który ot co jest starszy, ale daje jej poczucie bezpieczeństwa i kocha ją. Cóż to się chyba nigdy nie zmieni, a my nic na to nie poradzimy. To też poniekąd próba dla Nas, czy mimo presji innych osób jesteśmy w stanie iść własną, wytyczoną przez Nas ścieżką, a nie według ściśle ustalonego planu. Ja życzę Ci powodzenia i trzymam za Was kciuki ! :) Jeśli na prawdę się kochacie to nic tego nie zmieni.

Gość_TakaSama
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ja też tak mam i i dobrze mi z tym. Nie ma co się ludzmi przejmować. Fajnie wiedzieć, że takich związków jest więcej.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

No dobra, ja też tak mam :) I jestem cholernie z tego powodu zadowolona... od 7 lat.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

a co to kogo obchodzi , jeśli się kochaja , a to w zyciu najważniejsze , mam koleżanke która ma męza 16 lat starszego od siebie i jest lux pozazdroscić ,maja 2 dzieci , w tej chwili wykańczaja swój wymażony domek :) nie jedna by tak chciała dojrzałego mezczyzne który wie co robić w każdej sytuacji , a nie małolata który śrubki dokręcić nie potrafi i gacie mu trza prać ,a ten co ma jakieś ale... niech spojrzy na siebie........ja ogólnie nic przeciwko nie mam.a w pracy babki są takie zazdrosne że szkoda gadać , wszystkiego sie czepią nawet koloru włosów ......

Gość_ANNA
      Zgłoś
      Odpowiedz

BABY ZAWSZE KLEPIĄ NA TEMAT INNYCH TO WIEM, Z DOŚWIADCZENIA BO KIEDYŚ W ŚRODOWISKU PRZEWAŻAJĄCO KOBIECYM PRACOWAŁAM, ALE NAJLEPSZE JEST TO ŻE TERAZ PRACUJĘ TAM GDZIE KOBIETY SĄ TYLKO TRZY ŁĄCZNIE ZE MNĄ A RESZTA TO PANOWIE I CO NAJLEPSZE TO CI PANOWIE SĄ OD CZASU KIEDY WIEDZĄ ŻE MAM PARTNERA STARSZEGO O 21 LAT TO SIĘ BOCZĄ.

NIE MAM ZAMIARU PATRZEĆ NA INNYCH ALE CZASEM MIŁO JEST PRZECZYTAĆ ŻE SĄ TAKIE PARY W POBLIŻU I KTOŚ TAK PO PROSTU NA FORUM POTRAFI ŻYCZYĆ POWODZENIA.

Gość_rena
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja Ci Rena życzę wszystkiego najlepszego,ale starego pierdziela bym nie chciala.Mam męża o 3 lata starszego od siebie i jestem b szczesliwa.Nigdy nie podobali mi się faceci w wieku mojego ojca.A nawet wrecz przeciwnie,zaczynaja mi się podobac coraz młodsi.Ciasteczka mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Ale to jest moje zdanie,a Tobie jeszcze raz wszystkiego najlepszego w tym związku.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja tam nie wiem, ale znam małżeństwo , co różnica wieku też było ok 20 lat facet był starszy, ale córki hmmmmm dorodne, ale nie dla mnie bo szczupłe były.

gall
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Pewnie rozwaliła inne małżeństwo. Jeśli tak to szczęśliwa nie będzie nigdy.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Założycielko wątku- Czy ty masz rodziców?

jak się ma 20 lat to patrzy się na życie zupełnie inaczej i pewnych rzeczy się nie widzi. Po co ci rozwodnik z dziećmi!

SZanujcie się dziewczyny!

Gość_bib
              Zgłoś
              Odpowiedz

Oj tam, oj tam, Rena :) nie znam Cię, ale obiecuję, że nigdy nie spojrzę z niesmakiem, gdy minę gdzieś taką parę jak wy :) i trzymam za was kciuki, a na ludzi nie patrz, bo nie warto, to Twoje życie. A w pracy z czasem się przyzwyczają, jak zobaczą że ich docinki nie robią na Tobie wrażenia. Glowa do góry.

Gość_Tulka
                Zgłoś
                Odpowiedz

ja mam 40 lat i nie wyobrażam sobie życia z facetem starszym o 20 lat, ja wiem że kiedy się ma lat 20 to 40 letni facet może wydawać się atrakjcyjny, fakt to jest najlepszy czas dla facetów:)ale dziewczyno wyobraź sobie że masz 40 lat i masz faceta 60 letniego, czy jest w nim coś atrakcyjnego? Ja patrzę na takich 60 latków i dla mnie to stare pryki,pozdrawiam.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

za 20 lat też będziesz stara pryka

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -