Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Rozdzielność majątkowa

Ilość postów: 6 | Odsłon: 1001 | Najnowszy post
  • Rozdzielność majątkowa

Chciałam ustanowić z mężem rozdzielność majątkową i mam pytanie czy ktoś zna jakiegoś dobrego prawnika, który by pomógł napisąć pismo do sądu, bo polubownie mąż się nie godzi. Jak ktoś przez to przechodził to proszę o pomoc.

Gość_Luiza
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Rozdzielność majątkowa

polecam mec. Jabłonskiego

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Sama napisz,że nie chcesz odpowiadać np. za długi męża lub 100 innych powodów.

Jest takie Biuro Porad Obywatelskich na Sandomierskiej 26A gdzie Ci napiszą za friko i powiedzą co i jak.

mirek24
        Zgłoś
        Odpowiedz

Świetny prawnik jest u P. Posła Rusieckiego i może udzielić porady bez opłat. Mnie bardzo pomógł.

Co do rozdzielności, to moją zniósł notariusz, ale byliśmy zgodni z byłą.

SCZ
          Zgłoś
          Odpowiedz

u Pana Rusieckiego sa porady i ci pomoze. W sadzie oplata 300zl i mozesz zlozyc wniosek zeby maz zwrocil ci koszty poniesione u notariusza 400zl. Ja wlasnie tez przez to przechodze

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

dzięki śliczne, byłam dziś na Sandomierskiej w BPO ale jest strasznie długa kolejka, umówiła mnie na koniec kwietnia, a ja muszę działać szybko, pofatyguje się chyba do biura Pana Rusieckiego.

Myślę, że sama też bym sobie poradziła z napisaniem pisma, ale wolałabym, żeby ktoś chociaż sprawdził.

Gość_Luiza
              Zgłoś
              Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -