mam odmienne zdanie w tym temacie ot tak.....nic więcej - nauk do tego bym nie mieszała ;)
To by problem czesciowo rozwiązało masz rację
calineczko, nie rób z siebie głupiutkiej szafiareczki czy innej wylansowanej blogerki. Rozwój i nowości nie ma nic wspólnego z fatałaszkami, wybacz - ale gadasz jak pusta lalunia a nie rozsądna, dorosła osoba.
Życie nie polega tylko na kupowaniu ciuszków.
Ja mam to szczęście, że mam za co kupować, ale nie boleję, że nie mam pod nosem Zary czy Simple, bo wiem, że dla wielu mieszkańców naszego miasta nie jest problemem gdzie kupować tylko za co. Jak mamy mówić o rozwoju to trzeba zorganizować miejsca pracy, dźwignąć przemysł, poprawić jakość życia a potem będzie trzeba myśleć o tym, gdzie się ubrać.
Jakoś nie bolejesz, że w O-cu nie ma porządnego kina z ciekawym repertuarem, tylko "pitolisz" o szmatki..
Czy na prawdę nie ma większych problemów niż pseudo Galeria w Ostrowcu? Kogo to obchodzi. Będzie to będzie i tyle. I tak, żeby zrobić normalne zakupy trzeba jechać co najmniej do Kielc.
Gościu 08:35 musiałoby mnie nieźle pogrzać żebym na zakupy do Kielc jeździł. Jest targowica, są ciucholandy to mi w zupełności wystarcza przy obecnych zarobkach. W Tesco i Leclerc'u też można trafić fajne ciuchy.
A co w tym złego ,że ktoś sobie jeździ na zakupy do kielc?? Wiele osob tak robi i osobiscie nie uważam,ze jest w tym cos zlego. wrecz przeciwnie, teraz kiedy jest wiele wyprzedazy mozna na prawde kupic fajne ciuchy po okazyjnej cenie, badz tez wybrac cos fajnego z nowej kolekcji. ktos mógłby sie przyczepić, ze ty robisz zakupy na targowicu, a wiec zastanow się co ty w ogole piszesz gosciu 20:14!
Otworza H&M'a, C&A, multikino i inne sieciówki a wam i tak bedzie malo i zakupy to conajmniej w kielcach.. bez jaj co tam takiego jest w tych galeriach?
Chociażby dużo fajnych sklepów, których nie ma w ostrowcu, mk pewnie jesteś typowym wieśniakiem bądź wieśniarą ktory/a nie zna sie na modzie
teraz zacznie sie pojazd na kielce, po co tam jezdzić co w tych galeriach...masakra!! Nigdzie nie mozna pojechac, nie mozna nic kupić i napisać. Ludzie nie tylko jeżdzą do Kielc na zakupy, ale do warszawy, Krakowa, Lublina,więc zaraz będzie nagonka na pozostałe miasta. Przy okazji nie trzeba jechać do kielc czy do wawy na zakupy, ale po to aby spędzić jakoś swój wolny czas
a bo Nam się sklepów z ciuchami zachciało......w Galerii, która może nie ujrzy światła dziennego ;)
pewnie największą wieśniarą to ty jestes a jezdzisz do wrszawy i etc bo jetses zakompleksiona a pewnie jeszcze na utrzymaniu rodzicow jesteś sory a po paliwo też jrśdzisz co najmniej do kielc bo tam lepsze?no kebaby też są lepsze w kielcach to tam bardziej wyksztalcone turki są dobre podejscie jakie mieszczańskie hehe a sama pewnie orasz na polu pod kielcami no i znasz sie na modzie buhehehe mamy kolejna celebrytke z bodzechowa pewnie corka soltysa
chłopaczku a wjakich sklepach w kielcach te zakupy robisz?co najmniej do kielc a jak nie do kielc to gdzie tylko chłopczyku w kielcach jest największa galeria w polsce a ty pewnie jedziesz do warszawy bo to warszawa zejdz na ziemie
a ja jeżdzę do radomia o! tam tez są dwie fajne galerie! o! O! Bo nie lubię kielc.
http://www.wykop.pl/ramka/1801098/zobacz-najwieksze-galerie-handlowe-w-polsce/
Tak, że "największa w Polsce", to jednak nie w Kielcach.
No i jakieś nowe info, bo na razie wokół galerii cisza...Chyba nici z rozbudowy
Up up, kiedy wreszcie ta rozbudowa. Trabia juz o tym od kilku lat i nic sie nie dzieje. Ktos ma aktualne informacje?