No właśnie...też jestem ciekawa... jak do tej pory to już powinna stać z tego co zakładali, a tu nic sie nie dzieje
no miała miała, lecz dopiero plany rozbudowy na przyszły rok :) i tak z roku na rok he
Podbijam temat!jakieś nowe info? Na wiosnę miało coś się ruszyć i się nie ruszyło..
a może wreszcie jakaś ZARA albo River Island albo Ben Sherman, oooo miło by było pobuszować w TK MAXX, kupić butki w Clarks , iSpot....bo to wstyd, że Ostrowiec nie ma takich sklepików, aha i Ikea by się przydała;) a co....jak marzyć to marzyć
Ale kto tam będzie kupował :P? Emeryci i renciści?
a moze zrobia wam sklepik GUCCI,ludzi bedzie duzo przychodzic ale do ogladania a nie do kupowania,dobrze ze powstana nowe miejsca pracy,ale z drugiej strony duzo moze stracic prace,zobaczymy jak to bedzie,Pozdrawiam
ZARA albo iSpot te sklepy nie mają prawa bytu w Ostrowcu hehe... co do IKEA to mógłby to być strzał w dziesiątkę jak Castoramą
Dobrze, że rozbudują, wreszcie znajdzie się miejsce na porządny ciucholand :)
Tylko samej rozbudowy jakoś nie widać...Ktoś wie na jakim to jest etapie i kiedy w końcu się zacznie?
na przyszly rok
A ja słyszałam, że raczej nie ma co na to liczyć, bo nie ma gdzie parkingu zrobić. Podziemny odpada, za mokry teren. I dlatego chyba ze smakiem się obejdziemy. Nie rozumiem zachwytu nad sklepem Zara. Drogi i jakiś taki paniusiowaty. Nic specjalnego, albo mam pecha gdy zaglądam
na Zarę River I. czy Clarks to w Ostrowcu niewiele osób stać-chyba że w ciucholandzie
bez przesady - Zara, River, Pepe ....itd to nie Armani, Boss czy Dior - i wielu z nas z tego co widzę nosi te marki na sobie (i na 100% nie kupowane na ciuchu) więc nie róbmy już z Ostrowca takiej biednej mieściny
zresztą - przyjrzyj się kiedyś dokładniej tym "ubogim" ostrowczanom ;) a zauważysz, że nie noszą przechadzanych ciuszków z w/w sklepów i nie dzwonią przez "dobrze podrobione" iPhony, sporo tez "domniemanej biedoty" buduje w dobie ...podobno kryzysu;/ piękne domy, jeździ na kosztowne wczasy, kupuje nowe auta... więc sama nie wiem co o tej ostrowieckiej biedzie sądzić
oj calineczko-puknij się w głowę.Popracuj 20 lat w handlu wśród ludzi to będziesz realnie patrzyła na możliwości Ostrowiaków.
nie muszę pukać się w głowę, ani pracować 20 lat w handlu aby widzieć to o czym wcześniej napisałam ;)