ciekawe... multikino raczej w takich malych miastach jest niespotykane. najmniejsze miasto w ktorym maja kino to z tego co widze Elblag, a tam ponad 120 tys ludzi, tak po za tym dzis ogloszono sprzedaz sieci Multikino. szanse widac marne zeby u nas sie ulokowali :|
GO łże
W miastach takich jak Elbląg Multikino puste stoi!!
Wielkie WOW jest posiadać taki multiplex pod nosem w Galerii Ostrowiec. Ale wejdźcie na cennik Multikina i zróbcie sobie kalkulację wyjścia do kina 2os. dorosłe + 2 razy popcorn lub coś podobnego x ilosć wyjśc w miesiącu (a może w roku).
Kino na Alei stoi puste mimo ze zdecydowanie tańsze.A do Multikina na Lans można przyjsć ale ile razy
Ale ludzie mają problemy - masakra !
Może i ten problem jest błachy, ale tu na forum aż roi sie od jeszcze gorszych więc skąd to obuźenie?
Up up, kiedy wreszcie ta rozbudowa. Trabia juz o tym od kilku lat i nic sie nie dzieje. Ktos ma aktualne informacje?
Nie zgadzam sie zupelnie z wypowiedziami ludzi, ktorzy pisza, ze galeria po rozbudowie nie bedzie miala konsumentow. Znam mnostwo osob ktore na ten fakt czekaja,a ja jestem jedna z nich. Szczegolnie czekam na sklepy oferujace odziez dla dzieci bo takich w naszym miescie brakuje. Przykladowo rozgladam sie za kompletem dla dziecka jesienna czapka plus komin. W h&m taki komplet to 32,00 na targowicy 50,00. Nie mowiac o tym ze wzornictwo w h&m i z targowicy to dosc duuuuza roznica. To tylko przyklad a mozna ich mnozyc mnostwo, wiec Ci co krzycza ze w sieciowkach jest drogo to chyba tam nie zagladaja. Jestem mama dwojki dzieci i mam dosc latania do lumpeksow i wylawiania i to z trudem bluzeczki za 12,00 zl ktora nadaja sie do uzytku. Zdecydowanie wolalabym isc do sklepu i kupic nowa w np.h&m za 19,90. Zamiast tego mam wybor lumpeks za ok.12,00, kiepska jakosc z targowicy za dwadziescia pare